top of page

AROMA FREEDOM

Aroma Freedom

Aroma Freedom is een geheel nieuwe manier om pure etherische oliën te gebruiken, gecombineerd met bewezen psychologische principes, om snel en voorzichtig de negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen op te lossen die ons ervan weerhouden onze dromen te bereiken. Deze methode maakt gebruik van het  'Memory Reconsolidation' principe, dat door de moderne neurowetenschap is bestudeerd als de natuurlijke manier waarop de hersenen het leren en voorspellen updaten.

Bij Aroma Freedom gebruiken we de kracht van geur om de amygdala (of emotionele hersenen) te activeren bij het tot stand brengen van 'Memory Reconsolidation' en emotionele vrijheid.

Deze methode is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Als psycholoog met 20 jaar ervaring, paste hij verschillende technieken toe en deed hij in zijn praktijk 17 jaar lang ervaring op met het gebruik van etherische oliën. Hij zag dat geur een belangrijke werking had bij het aanpassen van gedachten, gevoelens en overtuigingen.

Aan de basis van Aroma Freedom liggen verschillende methodes uit de psychologie die inmiddels erkend zijn en veel gebruikt worden. Je kunt hierbij denken aan onder andere EMDR, EFT, Cognitieve therapie en Lichaamsgerichte therapie. Dr. Perkus heeft diverse elementen uit deze technieken gebruikt en verwerkt in specifieke stappen. De combinatie met geur maakt Aroma Freedom zo krachtig. 

Hij ontdekte dat hetzelfde proces kan worden gebruikt bij het beschouwen van huidige ervaringen en toekomstige verbeeldingen. Dit zijn geweldige technieken voor het stellen van doelen, het verminderen van stress, het verlichten van pijnlijke herinneringen en de algehele mentale en emotionele balans.

Tijdens mijn coachsessies maak ik gebruik van de Aroma Freedom Technique (AFT) voor de toekomst, The Memory Reconsolidation Technique (TMRT) voor het verleden en de Aroma Reset voor het heden. Ik ben geen therapeut of psycholoog, maar als coach begeleid ik je tijdens het proces.

Bovenstaande sessies kunnen ook geheel los van coachsessie(s) worden afgenomen. Tijdens een online oriëntatiegesprek bespreken wij jouw huidige situatie en wat ik met Aroma Freedom daarin voor jou kan betekenen.

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

Aroma Freedom

"True emotional healing doesn't happen without feeling. The only way out is through."

Aroma Freedom Techniques.png

Ben jij in balans?

"Kunnen etherische oliën je echt helpen om je emoties in balans te brengen?"

Je leest dit waarschijnlijk omdat je persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk vindt of misschien vind je het lastig om emotioneel in balans te blijven of je bent gewoon heel erg nieuwsgierig wat dit nu precies allemaal is. Deze methode is een manier om bewustzijn te combineren met etherische oliën. Met deze methode kunnen we eenvoudig en krachtig oude en overbodige emotionele reactiepatronen op een diep niveau verwerken en loslaten. De methode lijkt misschien heel eenvoudig, maar niets is minder waar. Elke stap in het prices heeft zijn fundering in psychologische principes die zijn gebaseerd op het emotioneel functioneren van de mens. Deze methode is gebaseerd op het werk van vele pioniers op het gebied van de psychologie, waaronder Focussen van Eugene Gendlin, Active Imagination van Carl Jung, Cognitieve Psychologie van Aaron Beck, Regressie Therapie van Freud, de Gestalt processen van Fritz Perls, Eye Movement Densensitization Reprocessing (EMDR) van Francine Shapiro en nog vele anderen waarvan er teveel zijn om ze allemaal op te nomen, De voortschrijdende wetenschap over het brein bevestigd deze principes en daardoor kunnen we steeds nauwkeuriger bepalen hoe we onze emotionele vrijheid kunnen terugwinnen.

De Aroma Freedom sessies die ik aanbied zijn ontwikkeld om mensen te helpen weer in balans te komen nadat ze in een stressvolle situatie zijn beland en daar emotioneel last van blijven houden

De verschillende technieken binnen Aroma Freedom richten zich allemaal op een specifiek gebied. De Aroma Freedom Technique (AFT)

richt zich op de toekomst, de Aroma Reset richt zich op het heden en de Memory Resolution Technique (TMRT) richt zich op het verleden.

De Aroma Freedom Technique (AFT) en The Memory Resolution Technique (TMRT) bied ik aan in sessies, je kan een enkele sessie 

boeken indien je bepaalde doelen wilt behalen waar meerdere sessies voor nodig zijn bied ik deze ook in een pakket vorm aan.

De Aroma Reset gebruik ik tijdens mijn coachsessies en trajecten om je bewustwording meer kracht bij te zetten, maar deze techniek kan

je zelf ook prima thuis doen, wist je dat? 

Wil jij de Aroma Reset thuis proberen? maar heb je zelf geen etherische oliën?

 

Geen nood de Aroma Reset HomeKit kan je bestellen via mijn webshop via onderstaande knop voor slechts Euro 17,95 ex verzendkosten. De instructies krijg je daar Gratis bij!

 

 

Wil je meer weten over de verschillende Aroma Freedom technieken? klik dan op een van de drie onderstaande knoppen om meer te weten te komen over deze twee bijzondere technieken. Wist je dat ik ook een paar keer jaar een Online sessie geef waar je aan deel kan nemen? Klik op de Online Wisdom Technique knop om meer te weten te komen over de volgende Online sessie.

Kijk anders naar de wereld en versterk je rol

Elke rol die je vervult brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wil jij jouw rol zo goed mogelijk vervullen?

Als Aroma Freedom Practitioner en Life Coach ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en wegwerken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Dat doe ik met gesprekken, technieken, oefeningen en Aroma Freedom sessies.

Samen zoeken we naar de pijnpunten in jouw verleden, analyseren we jouw huidige leven en kijken we wat jij nodig hebt voor de toekomst. Jij houdt te allen tijde de regie: er is niemand die beter weet wat goed voor jou is dan jijzelf. Ik stel de vragen en bewaak het proces.

Soms geef ik je huiswerk mee.

Stap voor stap help ik je anders naar situaties kijken, waardoor jij je rol anders kan gaan aanvliegen. Voor betere resultaten, meer impact en voldoening, zowel voor jezelf als voor de ander. Als jij jouw rol versterkt, versterk je die van een ander en creëer je mogelijkheden.

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page