top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Whatsapp
487A3022.jpg

Ervaar de Kracht van geurmet Essentiële Oliën voorSnelle en Zachte Transformatie

Ontdek de sleutel tot emotionele bevrijding en een positieve transformatie met de kracht van Aroma Freedom Technique (AFT) en The Memory Resolution Technique (TMRT). Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en emotionele ballast die je weerhouden van het leven dat je verdient.

Creëer ruimte voor nieuwe inzichten en een positieve mindset,

maar ontdek ook de vrijheid om bewust vooruit te gaan.

Gedachten die positief worden. Gevoelens die verzachten.
Herinneringen die emotioneel minder lading krijgen. Therapie met geur…


Het effect van geur op de werking van het brein wordt al vele jaren wetenschappelijk onderzocht.
Bij
Aroma Freedom gebruiken we etherische oliën in combinatie met geaccepteerde benaderingen uit de psychologie.

Aroma Freedom is een geheel nieuwe manier om pure etherische oliën te gebruiken, gecombineerd met bewezen psychologische principes, om snel en voorzichtig de negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen op te lossen die ons ervan weerhouden onze dromen te bereiken. Deze methode maakt gebruik van het  'Memory Reconsolidation' principe, dat door de moderne neurowetenschap is bestudeerd als de natuurlijke manier waarop de hersenen het leren en voorspellen updaten. Bij Aroma Freedom gebruiken we de kracht van geur om de amygdala (of emotionele hersenen) te activeren bij het tot stand brengen van 'Memory Reconsolidation' en emotionele vrijheid.

Deze methode is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Als psycholoog met 20 jaar ervaring, paste hij verschillende technieken toe en deed hij in zijn praktijk 17 jaar lang ervaring op met het gebruik van etherische oliën. Hij zag dat geur een belangrijke werking had bij het aanpassen van gedachten, gevoelens en overtuigingen.

Aan de basis van Aroma Freedom liggen verschillende methodes uit de psychologie die inmiddels erkend zijn en veel gebruikt worden. Je kunt hierbij denken aan onder andere EMDR, EFT, Cognitieve therapie en Lichaamsgerichte therapie. Dr. Perkus heeft diverse elementen uit deze technieken gebruikt en verwerkt in specifieke stappen. De combinatie met geur maakt Aroma Freedom zo krachtig. 

Hij ontdekte dat hetzelfde proces kan worden gebruikt bij het beschouwen van huidige ervaringen en toekomstige verbeeldingen. Dit zijn geweldige technieken voor het stellen van doelen, het verminderen van stress, het verlichten van pijnlijke herinneringen en de algehele mentale en emotionele balans.

Tijdens mijn Aroma Freedom sessies maak ik gebruik van de Aroma Freedom Technique (AFT) voor de toekomst, The Memory Reconsolidation Technique (TMRT) voor het verleden en de Aroma Reset voor het heden. Ik ben geen therapeut of psycholoog, maar als coach begeleid ik je tijdens het proces.

Tijdens een online oriëntatiegesprek bespreken wij jouw huidige situatie en vertel ik je graag wat Aroma Freedom daarin voor jou kan betekenen.

"True emotional healing doesn't happen without feeling. The only way out is through."

Aroma Freedom bestaat uit verschillende technieken die we gebruiken voor situaties uit het verleden, heden en de toekomst voor het herstellen van emotionele balans. Zo krijg je helder welke gedachten, gevoelens en herinneringen je tegenhouden in het bereiken van doelen en dromen en kan je de negatieve emotie die je destijds aan de situatie hebt gekoppeld verwerken en loslaten.

Met deze methodes ruim je belemmerende gedachten op, zodat het leven waarvoor jij kiest binnen handbereik is. Je kunt weer luisteren naar je intuïtie dankzij de stilte die in je hoofd ontstaat. Het lukt je om doelen en idealen te bereiken dankzij de krachtige werking van Aroma Freedom. De geur van de etherische oliën zorgen ervoor dat je ontwikkeling diepgaand en blijvend positief is.

Wil jij …

Luisteren naar je eigen intuïtie...

Herinneringen die emotioneel minder lading krijgen...

Belemmerende gedachten opruimen...

Wat heb jij op dit moment nodig?

Meestal zet je de stappen niet, omdat er gebeurtenissen of (nare) ervaringen vanuit het verleden in de weg staan (waarvan we vaak niet eens beseffen dat die nog daadwerkelijk een rol spelen in ons leven).

 

De Aroma Freedom Technique, The Memory Resolution Technique, Wisdom Technique of een Aroma Reset helpen je op weg om die eerste stap te zetten... Wil je weten welke technique het meeste voor jou kan betekenen op dit moment? Boek dan geheel gratis en vrijblijven een oriëntatiegesprek met mij in.

Gratis oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek is gratis zodat je makkelijker en vrijblijvend contact met mij op kan nemen. Het vindt plaats online via een beeldgesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we jouw huidige situatie en of Aroma Freedom daar iets in kan betekenen voor jou.

Mijn Aanbod & Tarieven

Joyce de Nooijer

Vanaf Euro 125,-

Aroma Freedom Technique

Je hoort een stem die je verteld dat je dat doel niet kan verwezenlijken. Je stelt doelen, maar er komt een reeks aan negatieve gedachten voorbij die je vertellen waarom je het niet kan verwezenlijken?

Ben jij klaar om nu eindelijk stappen te gaan zetten richting je doelen?

Joyce de Nooijer

Vanaf Euro 125,-

The Memory Resolution Technique

In slechts 1 sessie de emotionele lading verminderen van een specifieke herinnering, zodat je een volgende keer kunt  terugdenken aan deze herinnering zonder dat je brein direct in de vecht-vlucht-bevriesstand springt.

Wil jij loslaten wat je niet meer dient en echt die emotionele vrijheid ervaren?

Aanbod & Tarieven PL
bottom of page