top of page

Restore your emotional balance to manifest your goals

AROMA FREEDOM TECHNIQUE

Aroma Freedom Technique (AFT)

Met de Aroma Freedom Technique kun je gedachten die je dagelijks leven belemmeren aanpakken. Aroma Freedom Technique helpt je om inzicht te krijgen in wat je belemmert en om negativiteit los te laten. Dit kunnen gevoelens, gedachten en overtuigingen zijn. Wanneer je deze loslaat, ontstaat er ruimte voor positiviteit.

Tijdens een Aroma Freedom Technique sessie bespreek je de belemmering en pel je die laag voor laag af. Het kan zijn dat je uitkomt bij je jeugd. Daar kunnen die negatieve gedachten zich hebben vastgezet en voor blokkades gezorgd. Sommige van die belemmeringen zie je zelf, maar het kan ook zijn dat je tijdens een AFT-sessie een blokkade tegenkomt waarvan je het bestaan niet afwist. Het is dan ook raadzaam om meerdere sessies te doen.

5 redenen waarom jij een Aroma Freedom Technique sessie zou moeten boeken:​

 • Je weet wat je wilt en hebt doelen, maar je bereikt ze niet.

 • Je stelt dingen uit waarvan je weet dat je ze zou moeten doen om succesvol te zijn.

 • Weerstand doorbreken om te gaan sporten.

 • Je merkt dat je handelt op manieren die je niet leuk vindt.

 • Je wilt geen jaren in therapie doorbrengen om dit allemaal uit te zoeken.

487A2374_edited.jpg

"You can do anything you set your mind to..."

Ervaar de kracht van geur!

 

We stellen doelen en vervolgens bereiken we die niet. We weten dat we dingen horen te doen en vervolgens doen we het niet. Waar komt al die innerlijke weerstand vandaan? Waarom komt het zo vaak voor dat mensen het gevoel hebben dat ze dingen niet kunnen doen die ze wel zouden willen doen en zouden moeten doen? Waarom zijn mensen constant in gevecht met zichzelf waar het gaat over het bereiken van je doelen? Ik zal je een hint geven - het antwoord is dichterbij dan dat je denkt!

Ik ga je een paar vragen stellen, let eens op je eigen reactie:

 • Heb jij het recht om gelukkig te zijn?

 • Denk je dat je kunt krijgen wat je wilt in het leven?

 • Verwacht je dat er goede dingen zullen gebeuren in je leven?

 • Ervaar je dat mensen om je heen he waarderen en van je houden?

 • Ben je tevreden met je carrière?

 • Voel je je financieel veilig?

 • Voel je je krachtig en levendig?

Als je alle bovenstaande vragen met "ja'. hebt kunnen beantwoorden zonder dat er een innerlijke stem was die bezwaren maakte, gefeliciteerd! Dan hoef je niet verder te lezen wat Aroma Freedom allemaal voor je kan doen en verdergaan met je leven.

Maar als je als de meeste mensen bent, dan kwam er op een zeker moment een stem van binnen die je boodschappen gaf zoals:

"Ja hoor, dat zal wel" "Was dat maar zo" "Wat is dit, een soort van sprookje?" "Ik zou dat kunnen hebben als ik niet rekening zou moeten houden met..."

Het is nu eenmaal zo dat iedereen op enig moment in zijn leven te maken heeft gekregen met pijn, verlies, verdriet, boosheid, frustratie, etc... Op die momenten zijn we overtuigingen, gedachten en gedragingen gaan creëren om ons in de toekomst tegen die gevoelens te kunnen beschermen.

Toen je een aantal uitspraken las over zaken waarnaar de meeste mensen verlangen was het je innerlijke stem die daar bezwaren over liet horen. Deze bezwaren (die gecombineerd met elkaar een groot deel uitmaken van dat wat we ego noemen) proberen je ervan te overtuigen dat je iets wat in het verleden pijn heeft veroorzaakt niet nogmaals moet doen. Maar deze stem weerhoudt je er ook van om iets te doen of te zijn dat je heel graag wilt.

Het AFT proces is een eenvoudige methode om negatieve emotionele eigenschappen die onze huidige levensdoelen en intenties beïnvloeden te herkennen en vervolgens te transformeren. Het is geen vervanging van psychotherapie en het is ook geen middel om alle problemen van het leven op te lossen. Het is eerder bedoeld om je emotionele energie naar de positieve kant in de richting van groei en uitbreiding te laten stromen in plaats van dat die energie zich samentrekt in angst, twijfel en verlamming. Ik maak gebruik van verschillende etherische oliën tijdens de AFT sessie, dit zijn 100% pure oliën met een therapeutische graad.

AFT Essential Oils.webp

De AFT sessie sluiten we altijd af met een nieuw perspectief en nieuwe houding. Als je een goed gevoel hebt over je gestelde doel en je hebt de negatieve gedachten en gevoelens opgeruimd die zich in je energie bevonden dan is het cruciaal dat je dit gevoel verankert. Dat doe je door een affirmatie te formuleren die je binnenkort verwezenlijkte nieuwe realiteit beschrijft. Deze affirmatie gaan we kracht bij zetten met een specifieke olie, dit kan de olie 'transformation'. zijn maar ook een andere olie die het beste aansluit op jouw affirmatie. Samen zoeken we uit welke olie het beste past, deze olie krijg je ook mee naar huis zodat je deze kan gebruiken tijdens de drie dagen dat je de positieve affirmatie gaat verankeren.

Je moet dus ook daadwerkelijk zelf aan de slag, je gaat een plan opstellen om dagelijks actie te ondernemen om je doel te bereiken die je extra kracht bij gaat zetten door een positieve affirmatie en een power pose te formuleren die je drie dagen lang na de sessie ook thuis gaat doen! Door een affirmatie een aantal dagen achter elkaar uit te spreken programmeer je deze in je onderbewuste. Als je gaandeweg merkt dat je doel verandert of zich ontwikkelt dan kun je gerust een nieuw doel of affirmatie formuleren. Drie dagen na de sessie neem ik contact met je op om even in te checken hoe het met je gaat en hoe je actieplan er voor staat!

Wees alert op verassende nieuwe inzichten en ontwikkelingen die je in een nog betere situatie brengen dan je je oorspronkelijk had voorgesteld. "Dit of iets dat nog beter is is zich nu aan het manifesteren" is een goede toevoeging aan iedere affirmatie. Noteer iedere dag welke actie je onderneemt en als je iets hebt bereikt in de richting van je doel, vink het dan af van je to-do-lijstje. Kijk steeds terug naar wat je al hebt gedaan want dat bekrachtigt dat je de goede kant op gaat!

Ben jij er helemaal klaar voor en wil je werken aan je doelen, check mijn aanbod hieronder en boek nu gelijk je sessie. Heb je nog vragen of wil je helder krijgen waar jou nu op dit moment belemmert boek dan je oriëntatiegesprek. (vrijblijvend en kosteloos) Waar wacht je nog op?

Tarieven Aroma Freedom

Voor wie is de Aroma Freedom Technique?

 • Als je belemmerende gedachten en overtuigingen wilt opruimen

 • Als je helder wilt krijgen welke gedachten, gevoelens en herinneringen je tegenhouden in het bereiken van doelen en dromen

 • Als je jouw ingesleten patronen positief wilt beïnvloeden, zodat je vanuit een nieuw perspectief nieuwe beslissingen maakt

 • Als je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen wilt verwerken en ze los te latenen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en een positieve mindset. En daarmee de drive om vooruit te gaan.

Wat gaat een Aroma Freedom Technique sessie je brengen?

 

 • Gedachten die positief worden

 • Je kunt weer luisteren naar je intuïtie dankzij de stilte die in je hoofd ontstaat

 • Een concreet actieplan met minimaal drie stappen om je geweste doelen te bereiken

 • De geur van de etherische oliën zorgen ervoor dat je ontwikkeling diepgaand en blijvend positief is

Aroma Freedom Technique

AFT Coachsessie

 • Online oriëntatiegesprek

 • Begeleiding en coaching tijdens AromaFreedom Technique sessie a 90 minuten 

 • Benodigde 100% pure etherische oliën

 • Follow up per email of whatsapp

Duur: 1,5 uur

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 125,- incl. BTW

* Bij afname van meerdere sessies informeer naar de pakketprijzen

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page