top of page
Online Wisdom Technique sessie 'LENTE'

ma 20 mrt.

|

Online Wisdom Technique sessie

Online Wisdom Technique sessie 'LENTE'

De zachte kracht van de lente! Deze sessie ga je werken met de weerstand die jou er van weerhoudt om te groeien en te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid om door de weerstand heen te breken en nieuwe initiatieven en jezelf tot bloei te laten komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 mrt. 19:00 – 20:30

Online Wisdom Technique sessie

Over het evenement

Sta jij nu op dat kruispunt? Op dat punt in je leven dat je je beseft dat je weet dat "dit het niet is"?  Je weet dat er meer in zit, je weet dat je meer kunt en bovendien...

Je wilt gewoon meer uit het leven halen dan wat je tot nu toe doet Maar je weet even niet hoe verder?

Leer naar je innerlijke wijsheid te luisteren om inzicht te krijgen in wie je bent en wat je daadwerkelijk wilt!

Ervaar de zachte kracht van de lente tijdens deze Online Wisdom Technique sessie! Het sturen van dat leven in de richting die je wilt, luisteren naar je eigen stem, aandacht hebben voor wat je zelf nodig hebt, zodat je veerkracht opbouwt om tegenslagen op te vangen. Dát is waar je zachte kracht nodig hebt.

Oké, af en toe mag je jezelf best een schop onder je kont geven, maar met alleen de zweep van zelfverwijt en zelfkritiek kom je niet tot bloei. Het is juist de mix van zelfvertrouwen, creativiteit en zelfkennis die zorgt voor veerkracht en plezier, en die je zacht leidt naar een leven dat bij je past, bij je talenten en je passies.

Alleen door jezelf te kennen en je talenten te verkennen, zul je in staat zijn om je eigen potentieel langzaam te gaan ontwikkelen. Het potentieel dat staat te popelen om gevonden te worden, wordt wellicht echter onderdrukt door een gebrek aan zelfverzekerdheid en een laag zelfvertrouwen. Zachte kracht staat in het teken van groei, en als die op gang komt, is ie niet te stoppen. Allemaal hebben we die vormen van zachte kracht, en er zijn nog veel meer vormen dan we hier behandelen. 

Wat is jouw zachte kracht? Die vraag, daar begint het mee. En dan die kracht versterken door het te herkennen en te koesteren. Of door het gewoon eens uit te proberen, door tegen de stroom in te lopen.

Deze sessie ga je werken met de weerstand die  jou er van weerhoudt om te groeien en te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid om door de weerstand heen te breken om zo jouw zachte kracht te vinden en jezelf tot bloei te laten komen.

Twee weken voor aanvang van de online sessie geef ik je toegang tot jouw eigen online leeromgeving waarin je laagdrempelig aan de slag gaat met het verkennen van jouw eigen zachte kracht, potentieel, creativiteit, zelfkennis en welke zaadjes van welke nieuwe initiatieven geplant zijn. Je gaat onderzoeken wat jou ervan weerhoudt om te groeien, hiermee ga je aan slag tijdens de online sessie

'Tijdens deze sessie ga je je innerlijke wijsheid ervaren'  Innerlijke wijsheid is niet hetzelfde als intuïtie, al worden deze twee vaak door elkaar gebruikt. Het verschil kan het beste worden begrepen door zelf de verbinding met je innerlijke wijsheid te ervaren.   Innerlijke wijsheid is de stem van je ziel die verbonden is met een oneindige bron van informatie. De informatie is niet gebaseerd op ervaring uit het beleefde verleden, maar is een heldere boodschap vanuit het nu.  

Persoonlijk ervaar ik het als een liefdevolle en heldere stem, beelden of gevoelens in mezelf die ik kan verstaan via het energieveld van mijn Hart. Het voelt als een weten voorbij mijn denken en geeft nieuwe inzichten.

BELANGRIJK De sessie vindt plaats via Teams. Log op tijd in,  we beginnen echt om 19:00 uur.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies.

Wanneer: Maandag 20.03.2023 om 19:00 uur

Duur: ca. 60 tot 90 minuten

Jouw investering: Euro 20,-

Wat is inclusief? 

  • Toegang tot jouw eigen online leeromgeving met informatie en vragen/opdrachten zodat je je kan voorbereiden op de online sessie en met een gericht doel kan gaan werken. 
  • Het welkomstpakket met daarin alle benodigde oliën voor de sessie en een leuk cadeautje! Het welkomstpakket krijg je huisgestuurd met PostNL.
  • Het Aroma Freedom E-book waarin je de beginselen en uitleg vind over Aroma Freedom en de verschillende technieken.
  • Opvolging na de sessie hoe het je de sessie ervaren hebt en eventueel wat extra handvatten om je doel te bereiken.

Deel dit evenement

bottom of page