top of page

Hi, ik ben Joyce...

En samen gaan wij een hartenreis maken. Leef je een leven volledig vanuit het hart? Ben jij op zoek naar meer? Je verlangt om vrij te leven vanuit je hart, staat open en bent klaar voor een ware transformatie!

 

Het hart ritueel zal je voorzien van nieuwe inzichten, helpen om je hart te openen en emotionele blokkades los te laten. Om je zo te ondersteunen bij het verkennen van je emoties en het herstellen van je innerlijke balans.

Ben je op zoek naar verbinding?

Volg jij vooral je gevoel of je verstand? Waarom zegt je gevoel soms ja en je verstand nee of andersom? Waar luister je dan naar? Leef jij volledig vanuit je hart?

De keuze tussen gevoel en verstand, tussen je hart en je hoofd, is in feite vaak een keuze tussen angst en liefde. Een keuze tussen “overleven” of “leven”. Wat heel veel gebeurt, is dat het brein het hart overschreeuwt. Het brein is namelijk ook de plaats waar de emoties vandaan komen.

Kiezen voor je hart!

Als je besluit meer het pad van je intuïtie, van liefde, van je hart te gaan volgen kies je voor een pad wat je dichter bij jezelf brengt en wat je meer voldoening op zal leveren. Door voor je hart te kiezen kies je ook voor een pad wat af en toe moeilijk zal zijn. Een pad waar moed voor nodig is. Mensen in je omgeving snappen misschien niet waar je mee bezig bent en hebben hier geen begrip voor. Het kan ook zijn dat je door meer je hart te gaan volgen bemerkt dat bepaalde omstandigheden zoals werk of bepaalde relaties met vrienden of geliefden niet meer bij je passen en dat je los moet gaan laten. En dat doet pijn. Maar is soms noodzakelijk om datgene te gaan waar je hart gelukkiger van wordt.

Hoe vaker je naar je intuïtie, je hart luistert hoe meer beter je contact daar mee zal worden. En dat zal vooral in het begin best een uitdaging zijn. Want hoe weet je nu of je werkelijk je hart volgt of dat je ego-verlangens volgt?

Wanneer je je ego volgt dan wil je iets hebben van de buitenwereld; veiligheid, waardering, liefde, aandacht en dergelijke. Je hart is liefde, aanwezigheid en aanvaarding en juist het willen geven aan de buitenwereld. Lange tijd zul je waarschijnlijk zowel ego-verlangens als je hart volgen waarbij gaandeweg je hart de ego-verlangens verlicht en oplost. Op zo’n manier kunnen uiteindelijk het hart en het hoofd (gevoel en verstand) steeds meer samenkomen en samen gaan werken.

"If the light is in your Heart, you will find your way Home" - Rumi

Ritual of Journey

Wanneer kies je voor het Heal your Heart Ritual

en wanneer voor de Heal your Heart Journey?

Heal your Heart Ritual

Wanneer je wilt reflecteren op gebeurtenissen die je geraakt hebben, een waardevolle manier om inzicht te krijgen in je gevoelens, gedachten en reacties. Onderzoek de gedachten en overtuigingen die je had tijdens en na de gebeurtenis. Zijn er bepaalde denkpatronen die je hebt opgemerkt? Zijn er irrationele of negatieve gedachten die je kunt herkennen en uitdagen?

Wanneer je toe bent aan emotionele heling van je hart. Je ontdekt dat je, je eigen hulpbronnen al in je hebt. Je gaat ontdekken dat jij de regisseur bent van jouw eigen leven. Je leert hoe dit werkt, hoe je dit kan toepassen in je leven waardoor jij met passie, motivatie en vol zelfvertrouwen jouw leven leeft.

Wanneer je je hart weer wilt openen voor liefde. Je voelt een innerlijk verlangen naar emotionele verbinding en intimiteit. Je realiseert je dat menselijke relaties waardevol en betekenisvol zijn, en je bent bereid om deel te nemen aan het proces van het opbouwen van een liefdevolle relatie.

Heal your Heart Journey

Wanneer je een transformerende reis wilt maken van zelfontdekking en heling. Deze reis is gericht op het helen van emotionele wonden en het bevorderen van persoonlijke groei. Tijden deze reis is bedoeld om je te begeleiden bij het omgaan met pijnlijke ervaringen uit het verleden, het loslaten van negatieve emoties en het herstellen van je hart.

Wanneer je open staat voor diepgaand proces wat begint met bewustwording en zelfreflectie. Het moedigt je aan om diep in jezelf te kijken en te onderzoeken welke pijn, trauma's of blokkades je hart hebben gekwetst. Dit kan onder meer betrekking hebben op emotioneel trauma, verlies van dierbaren, teleurstellingen in relaties, gebrek aan zelfliefde of andere negatieve ervaringen.

Wanneer je geen gestandaardiseerd programma wilt. Deze Journey is een concept dat ik aanpas aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Iedereen heeft een uniek pad naar heling, en deze reis biedt ondersteuning en begeleiding op maat om dat pad te ontdekken en te bewandelen.

Gratis oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek is gratis zodat je makkelijker en vrijblijvend contact met mij op kan nemen. Het vindt plaats online via een beeldgesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we of het Heal your Heart Ritual of Journey wat voor jou is.

Mijn Aanbod & Tarieven

3.jpg

INDIVIDUELE 

WORKSHOP

Vanaf Euro 225,-

Heal your Heart Ritual

Voel je de behoefte om stil te staan bij alles wat jou geraakt heeft in het leven, wil je dit bewust een plek geven en dit om zetten in kracht en potentie zodat je (veer)krachtiger in het leven staat? 

Ben jij toe aan emotionele heling en je hart weer te openen?

6_d643e240-d0e5-45d3-a827-c2361fed189b.webp

INDIVIDUEEL

COACHTRAJECT

Vanaf Euro 499,-

Heal your Heart Journey

Leef jij volledig vanuit je hart? Volg jij je gevoel? Ga mee op reis en duik in het diepgaande proces van bewustwording, zelfreflectie en persoonlijke groei. 

Ben jij klaar om een transformerende reis te maken?

Aanbod & Tarieven PL
bottom of page