top of page

HEAL YOUR HEART JOURNEY

Individueel Coachtraject

'HEAL YOUR HEART JOURNEY'

Vanuit jouw hoofd naar jouw hart

Tijdens de 'Heal Your Heart Journey' begeleid ik je op de reis van zelfontdekking, heelwording en transformatie via het pad van het hart.

Ik geloof dat om de schoonheid van het medelevende hart te doen ontwaken, we moeten leren onszelf te bevrijden van de omstandigheden die ons ervan weerhouden liefde te ontvangen, te voelen en te geven. Alleen dan kunnen we echt leven met een open hart.

Deze Journey is voor een ieder die klaar is om zich bezig te houden met oprecht innerlijk werk, om pijn, trauma en lijden los te laten en zich af te stemmen op hun Hoogste Zelf.

Welkom bij mijn 'Heal Your Heart Journey'

HET COACHTRAJECT

 

In dit coachtraject werken we met jouw unieke intentie. Het hebben van een duidelijke intentie is het belangrijkste element dat toewijding en doel in je hartenwens zal brengen.

Wanneer jouw intentie waarin je begeleid wilt worden duidelijk is, maak ik een traject op maat waarin ik je begeleid bij alle stappen die nodig zijn om je ambities waar te maken.

Tijdens de Heart Journey werk ik vanuit het Jungiaanse gedachtengoed en begeleid ik je op een spirituele manier. Ik laat je bewust worden van wie je bent, wat je voelt en denkt, en welke gedachten een invloed hebben op je bestaan. Zo ontdek je welke beperkende gedachten je leven negatief beïnvloeden, maar ook welke capaciteiten je potentieel in je hebt. We gaan aan de slag met je drijfveren, je zelfbeeld, je emoties en je denkpatronen.

Daarom is dit traject gebaseerd op actie en nodigt het je uit om de wereld in te gaan en het werk te doen dat nodig is om te evolueren. Alleen wanneer we de verandering belichamen die we in onze overtuigingen en in onze daden willen zien en deze integreren in onze emotionele, mentale en fysieke toestand, kunnen we echt transformeren.

Of je toe bent aan heelwording, hulp nodig hebt bij je ontwaken of spirituele groei, een nieuwe manier van zijn wilt manifesteren, stil wilt staan bij bepaalde gebeurtenissen in je leven of aan persoonlijke ontwikkeling wilt werken. Er zijn veel mogelijkheden en omdat jouw intentie uniek is, nodig ik je uit om met mij te delen wat er in je hart leeft. Met liefde en zorg begeleid ik je in je groeiproces.

 

Net zoals bij het 'Heal Your Heart Ritual' Werken we met jouw eigen keramieken hart, ik werk met de prachtige harten van Open Your Heart Studio. Deze stuur ik jou minimaal twee weken van te voren al op zodat je al verbinding kan maken met jouw keramieken hart, ik stuur je een guidance boekje met uitnodigingen om verbinding te maken met jouw hart. Tijdens het coachtraject begeleid je naar een diepe verbinding met jouw hart door middel van een innerlijke reis/visualisatie om af te dalen vanuit het hoofd naar het hart voor een diepe(re) verbinding.  

Hierna gaan we het hart breken, je gaat zowel de 'kleine' als de 'grote' impact volle gebeurtenissen in jouw leven benoemen, doorvoelen en een plek geven. Je gaat creatief aan de slag met je eigen 'Kintsugi keramieken hart'. Tijdens deze hartenreis ga je op een creatieve en symbolische manier verbinding maken met je hart. Het nodigt uit om na de AFT sessie je intentie te laten groeien en omarmen, om zo ook het positieve en sterke beeld wat je gevormd hebt wat wil je bereiken, wat mag er tot bloei komen bij jou? Deze ga je stuk voor stuk benoemen op de scherven van jouw hart om deze vervolgens met goudlijm te lijmen. Je zult een belichaamde verbeelding van je groeiproces ervaren.

Terwijl we 'Kintsugi' doen op ons 'ceramic heart' doen we ook Kintsugi op onszelf! 

*Voorafgaand aan het proces ga je je eigen keramieken hart uitkiezen, je hebt de keuze uit drie prachtige kleuren.

Rose  -   Forest  -  Earth

2.jpg

Kintsugi een Japanse Filosofie

 

Kintsugi is de Japanse kunst van het repareren van gebroken aardewerk met lijm, bestrooid of gemengd met poedervormig goud. De Kintsugi filosofie beschouwt de breuk en de reparatie van een object als onderdeel van het leven, in plaats van als iets om het te verhullen ervan. Als filosofie is Kintsugi vergelijkbaar met de Japanse filosofie van het omarmen van de tekortkomingen of onvolmaaktheden in het leven. Volgens deze prachtige filosofie houden we een object altijd in de buurt, zelfs nadat het is gebroken, waarbij de barsten worden gerepareerd en worden benadrukt als een gewone levensgebeurtenis en dan dat het niet het einde of het nut van het object betekend op het moment van beschadiging of breuk. De kunst van Kintsugi is helen.

'The Art of repairing your heart to wholeness'

Voor wie is dit coachtraject?

 

 • Als je het gevoel hebt dat er meer potentie in jou zit dan dat er uitkomt?

 • Om een diepe verbinding met jouw hart te maken en te leren om vanuit jouw hart te leven

 • Als je wilt leren om de Kintsugi filosofie te integreren in jouw leven, zodat deze jou kan ondersteunen

 • Wanneer je jezelf wilt Transformen om hierna krachtiger en sterker in je schoenen staan

 • Als je een mooie nieuwe ervaring wilt aangaan en je eigen spiritualiteit verder wilt ontdekken

Wat gaat deze Journey je brengen?

 

 • Je kunt de leefpatronen die niet meer dienstbaar zijn langzamerhand, vanuit acceptatie, loslaten

 • Meer genieten van wat zich in je leven aandient

 • Je wordt begeleid om het 'Heal your Heart' ritueel uit te voeren; jouw eigen ceramic hart breken en lijmen met goud.

 • Je gaat jouw eigen kracht herkennen en erkennen als bewijs van jouw veerkracht in het leven, daar vind je ware transformatie plaats!

Heal Your Heart Journey

Individueel Coachtraject

 • Online oriëntatiegesprek

 • 4 coachsessies a 90 minuten

 • Begeleiding en coaching om het 'Heal your Heart' ritueel uit te voeren

 • The Healing Heart Kit (ceramic heart, lijm kit met poedervormig goud verpakt in Perzische boqche fabric (100% biologisch katoen) wat je nodig hebt voor het ritueel t.w.v. Euro 39,95

 • Bezorging van het keramieken hart bij jou thuis incl. het transformatie boekje om verbinding te maken met jouw hart

Duur: 4 creatieve coachsessies a 90 minuten 

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 499,- incl. BTW

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page