top of page

HEAL YOUR HEART RITUAL

Stronger and more beautiful in the broken places

Individuele Workshop

'HEAL YOUR HEART RITUAL'

Een prachtig cadeau voor jezelf! Tijdens deze workshop maken we een prachtige reis door jouw hart. Je ontvangt van mij al uitnodigingen thuis om verbinding te maken met je keramieken hart waaronder een hartmeditatie. Waarna we tijdens een individuele workshop, workshop in een besloten groepje of in een individueel coachtraject samen op reis gaan met jouw hart met een hart visualisatie. Je gaat het keramieken hart breken met een klap van ontlading waarna we stil gaan staan bij jouw scherven. Jouw hart is gevuld me mooie en dierbare geluksmomenten, maar de scherven en gaten staan voor pijn, verdriet en momenten die ons diep geraakt hebben. Je reflecteert op de kleine en grote gebeurtenissen die jou hebben geraakt in het leven, je benoemt jouw scherven en gezamenlijk transformeren we deze in goud.

In deze workshop heb ik al deze mooie technieken creatief samengebracht om zo herinneringen, emoties en patronen te kunnen los laten en deze daarna ook daadwerkelijk te verankeren tot een symbool. Een symbool als herinnering aan wat je hebt overwonnen, hebt verwerkt en onderdeel kan laten zijn van je leven in plaats van het weg te stoppen. Dat je het er kan laten zijn, het kan accepteren en zonder oordeel kan waarnemen. Om je hart te laten genezen. Tijdens deze workshop gebruik je alle zes zintuigen, waarbij het fysieke lichaam en de geest voornamelijk aan bod komen.

DE WORKSHOP

 

Tijdens deze workshop ga je werken met een pijnlijke emotie of herinnering uit het verleden. The Memory Resolution Technique (TMRT) wordt gebruikt voor een herinnering die onverwerkt, nog niet helemaal opgelost is of nog steeds emotioneel geladen aanvoelt. Met TMRT kunnen we de emotionele trigger van deze herinnering verminderen of zelfs helemaal loslaten. Tijdens het proces ga je de intensiteit van de emotionele lading zoveel mogelijk terugbrengen en de herinnering zoveel mogelijk loslaten. Wanneer je de herinnering zoveel mogelijk losgelaten hebt gaan we ervoor zorgen dat je je weer gaat verbinden met je diepste ik om tot je kern te komen waarna je een positief en sterk beeld neer gaat zetten om zo het beste van jezelf kracht bij te zetten.

 

Daarna gaan je aan de slag met jouw eigen keramieken hart, ik werk met de prachtige harten van Open Your Heart Studio. Deze stuur ik jou minimaal twee weken van te voren al op zodat je al verbinding kan maken met jouw keramieken hart, ik stuur je een guidance boekje met uitnodigingen om verbinding te maken met jouw hart. Tijdens de workshop begeleid je naar een diepe verbinding met jouw hart door middel van een innerlijke reis/visualisatie om af te dalen vanuit het hoofd naar het hart voor een diepe(re) verbinding.  

Hierna gaan we het hart breken, je gaat zowel de 'kleine' als de 'grote' impact volle gebeurtenissen in jouw leven benoemen, doorvoelen en een plek geven. Je gaat creatief aan de slag met je eigen 'Kintsugi keramieken hart'. Tijdens dit hartritueel ga je op een creatieve en symbolische manier verbinding maken met je hart. Het nodigt uit om na de TMRT sessie je pijn (hoe groot of klein ook) te voelen, te omarmen en los te laten, om zo ook het positieve en sterke beeld wat je gevormd hebt aan het einde van de TMRT sessie extra kracht bij te zetten. Je gaat jouw eigen krachthart maken; wat hebben die ervaringen jouw gebracht? Deze ga je stuk voor stuk benoemen en op jouw hart gelijmde hart schrijven. Je zult een belichaamde verbeelding van je hartproces ervaren.

 

Terwijl we 'Kintsugi' doen op ons 'ceramic heart' doen we ook Kintsugi op onszelf! 

*Voorafgaand aan het proces ga je je eigen ceramic heart uitkiezen, je hebt de keuze uit drie prachtige kleuren.

Rose  -   Forest  -  Earth

2.jpg

Kintsugi een Japanse Filosofie

 

Kintsugi is de Japanse kunst van het repareren van gebroken aardewerk met lijm, bestrooid of gemengd met poedervormig goud. De Kintsugi filosofie beschouwt de breuk en de reparatie van een object als onderdeel van het leven, in plaats van als iets om het te verhullen ervan. Als filosofie is Kintsugi vergelijkbaar met de Japanse filosofie van het omarmen van de tekortkomingen of onvolmaaktheden in het leven. Volgens deze prachtige filosofie houden we een object altijd in de buurt, zelfs nadat het is gebroken, waarbij de barsten worden gerepareerd en worden benadrukt als een gewone levensgebeurtenis en dan dat het niet het einde of het nut van het object betekend op het moment van beschadiging of breuk. De kunst van Kintsugi is helen.

'The Art of repairing your heart to wholeness'

3.jpg

Stap 1

Verbind met het hart op jouw unieke manier

1.jpg

Stap 2

Breek het keramieken hart open met een klap van ontlading

2.jpg

Stap 3

Sta stil bij jouw scherven en benoem ze één voor één

3.jpg

Stap 4

Lijm jouw scherven met goud

Voor wie is deze workshop?

JE WILT JE SPIRITUEEL ONTWIKKELEN, JE RICHTEN OP PERSOONLIJKE GROEI EN JE WILT...

 

 • Een emotionele trigger van een herinnering verminderen of zelfs helemaal loslaten;

 • Naar het verleden kijken en het er kunnen laten zijn en meer leven in het hier en nu;

 • Een aandenken waarmee je iets symbolisch kan afsluiten en fysiek mee kan nemen;

 • Jouw hart verlichten van de kleine en grote dingen die jou in het leven hebben geraakt;

 • Op een bijzondere manier en met liefde ergens bij wilt stil staan of een plek wilt geven;

 • Een diepe verbinding met jouw hart maken en leren om vanuit jouw hart te leven;

 • Leren om The Heart Ritual en de Kintsugi filosofie te integreren in jouw leven, zodat deze jou kan ondersteunen;

 • Hierna krachtiger en sterker in je schoenen staan;

 • Een mooie nieuwe ervaring aangaan en je eigen spiritualiteit ontdekken.

Wat gaat het Heal your Heart Ritual je brengen?

 

 • Deze ervaring is een heling voor jouw hart.

 • Je wordt begeleid om het Heal Your Heart Ritual uit te voeren; jouw eigen ceramic hart breken en lijmen met goud.

 • Je reflecteert op de kleine en grote gebeurtenissen die jou hebben geraakt in het leven.

 • Je benoemt jouw scherven en gezamenlijk transformeren we deze in goud.

 • Je gaat jouw eigen kracht herkennen en erkennen als bewijs van jouw veerkracht in het leven, daar vind je ware transformatie plaats!

 • Een verlicht hart met als gevolg een ‘opgelucht’ en open gevoel rondom het hart gebied;

 • Een magische en helende ervaring en een diepe verbinding met jouw hart!

workshops

Heal Your Heart Ritual

Individuele Workshop

 • Online oriëntatiegesprek

 • Bezorging van het keramieken hart bij jou thuis incl. het guidance boekje om verbinding te maken met jouw hart

 • Innerlijke reis/visualisatie

 • Begeleiding en coaching om het 'Heal your Heart' ritueel uit te voeren

 • The Healing Heart Kit (ceramic heart, lijm kit met poedervormig goud verpakt in Perzische boqche fabric (100% biologisch katoen) wat je nodig hebt voor het ritueel.

 • Een geheel verzorgde middag met thee en zoetigheid (vegan optioneel)

Duur: 2,5 tot 3 uur

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 225,- incl. BTW

* De Workshop kan ook met een besloten groepje ingepland worden, neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page