top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Whatsapp

Hero's Journey

Jij bent klaar om...

Een transformatief coachtraject te volgen waarin je gaat werken met het bewuste en onbewuste en je op zoektocht gaat naar je 'ware zelf'.

Jij staat op het punt om een rollercoaster-achtig avontuur te omarmen... Oké, misschien geen echte rollercoaster, maar wel een emotionele achtbaan waarin je jouw bewuste én onbewuste zelf gaat ontdekken. Welkom bij de Hero's Journey, mijn eigen mix van levenslessen, avonturen, en een paar praktijkoefeningen die soms voelen alsof je aan het jongleren bent met marshmallows. Ja, ik spreek uit ervaring!

Dit traject is als een kaart voor je persoonlijke schatzoektocht, gebaseerd op mijn eigen zoektocht naar vrijheid, groei, en vreugde. Ik deel mijn reisstappen en gooi er een paar oefeningen in die ik heb bedacht, in de hoop dat het jouw ontdekkingstocht wat soepeler maakt.

Wanneer je dit avontuurlijke coachtraject begint, ben je niet alleen bezig met het vinden van je 'ware zelf', maar ook met het ontdekken van de superheld in jezelf. Serieus, cape en al (nou ja, figuurlijk dan).

Tijdens dit traject is het net alsof je een virtuele lente-opruiming doet, maar dan voor je eigen geest. Weg met de blokkades en hindernissen! Het betekent dat je de 'etiketten' en conditioneringen loslaat die je door het leven hebt verzameld, zodat je eindelijk kunt zijn wie je authentiek bent als mens.

Maar wacht, dit traject is niet voor iedereen. Het is speciaal ontworpen voor die zelfbewuste jongvolwassenen tussen de 20 en 40 jaar. Je weet wel, degenen die het zat zijn om aan de maatschappelijke verwachtingen te voldoen en op zoek zijn naar verandering. Voor degenen die denken: "Hoe dan?!" Nou, dat gaan we samen ontdekken. En ja, het mag een beetje chaotisch zijn, want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een avontuur met een beetje chaos?

HERO'S JOURNEY

 

Voel jij de roep om meer vanuit je hart te leven? Diep van binnen hoor je dat fluisterende stemmetje, maar eerlijk gezegd klinkt het alsof het gefluisterd wordt door een koffiezetapparaat in een bibliotheek - zacht, maar oh zo belangrijk.

Je weet dat er meer in jou schuilt dan je tot nu toe hebt ontdekt, maar het idee om echt te luisteren naar dat innerlijke stemmetje voelt als het betreden van een onbekend avontuur. Want wat als... en is dat fluisterende dingetje wel te vertrouwen?

Maar stel je eens voor: wat als luisteren naar je hart je leidt naar het meest epische leven dat je je kunt voorstellen? Wat als diepere vervulling en betekenis wachten aan het einde van dit avontuurlijke pad?

Wat als je die diepe verbinding met jezelf kunt ervaren? Je weet wel, het soort verbinding dat je meer liefde voor jezelf geeft dan een puppy die je net hebt gered, meer vertrouwen in jezelf dan een GPS op een verlaten eiland, en een kristalhelder begrip van waarom je doet wat je doet en wat het voor jouw leven betekent?

In dit life-changing coachtraject gaan we samen op reis om diepere verbinding met jezelf te creëren. We gaan niet alleen woorden gebruiken, maar we omhelzen ook het lichaam en de energie om je hart fysiek te openen. Het is tijd om die verhalen in je hoofd, die als rotsblokken het pad naar je hart versperren, uit de weg te ruimen.

"Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?" Dit zijn de drie magische vragen die als kompas dienen tijdens dit avontuur. Klaar om te ontdekken wat jouw hart te vertellen heeft?

Ben jij dit?

Oké, eerlijk? Je bent in de fleur van je leven. Coole vrienden, misschien een leuke date hier en daar, en social media die je bijhoudt alsof het een sport is. Maar toch, ergens wringt het. Je rent van college naar werk, gooit er wat selfies tussendoor, maar 's avonds plof je op bed en denk je: "Is dit het nu?"

Je staat nu op het punt waar je meer keuzes moet maken dan een Netflix-abonnee op vrijdagavond. Je hebt een lijst met levensvragen die langer is dan de wachtrij bij een nieuw lunchtentje op Instagram.

Je vraagt iedereen om advies, van je oma tot die ene vriend die altijd te veel hashtags gebruikt. Maar eerlijk gezegd, ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt in al dat goedbedoelde advies. Je hebt meer adviezen gehoord dan een gemiddelde TikTok-dans heeft moves.

De lat die je voor jezelf legt, is hoger dan een giraffe op stelten. Maar hé, laten we real zijn. Zelfs giraffes kunnen soms een beetje onhandig zijn, toch?

Werk je hard? Absoluut. Maar soms lijkt het alsof het universum denkt dat je een dagelijkse work-out nodig hebt in de vorm van levensobstakels. Niet cool, universum, niet cool.

Herken je dat gevoel? Gefeliciteerd, je bent niet de enige! En hier komt goed nieuws: dit traject is jou op het lijf geschreven. Het is als een life-hack voor de young adult, met een paar grappige memes onderweg. Laten we samen dat doolhof van keuzes ontwarren, die lat naar een iets realistischer hoogte verplaatsen en die Olympische levenswedstrijd gewoon omdopen tot een Netflix-marathon. Het wordt leuk, dat beloof ik. Want wie zegt dat volwassen worden niet gepaard mag gaan met een dosis humor en een tikje sarcasme?

VOOR WIE IS DIT COACHTRAJECT?

JE WILT EEN DIEPERE LAAG VAN JEZELF VERKENNEN, JE INNERLIJKE WERELD ONTDEKKEN EN JE WILT...

 

Een ticket boeken voor een reis naar de diepste uithoeken van jezelf. Voor jou, de avonturier die die vervelende blokkades en belemmerende patronen zat is als een langdradige Zoom-vergadering.

Je wilt leren om zelfreflectie net zo vanzelfsprekend te maken als het scrollen door je favoriete meme-pagina op Instagram. En laten we eerlijk zijn, die innerlijke criticus moet maar eens met pensioen, toch?

Terug naar de basis, naar jouw authentieke kernkwaliteiten, alsof je een schatkist opent waarvan je het bestaan bijna was vergeten. Het wordt tijd om een concreet plan te smeden en te ontdekken wat jouw eerstvolgende stap is. Geen vage toekomstplannen, maar een roadmap naar de 'Jij' die je altijd al wilde zijn.

Dus, als je bereid bent serieus met jezelf aan de slag te gaan, als je de regie over je leven wilt pakken, dan is dit traject jouw backstagepas naar persoonlijke groei. Het is als een Spotify-afspeellijst voor de ziel, maar dan met minder skiplijnen en meer 'aha'-momenten.

WAT IS INCLUSIEF?

 • Online oriëntatiegesprek

 • tot 8 coachsessies a 60 minuten 

 • Een traject geheel op maat 

 • Toegang tot jouw eigen online cliëntomgeving

 • Oefeningen en opdrachten om je zelfinzicht en zelfactualisatie te vergroten

 • Online support via whatsapp en/of mail gedurende het traject

 • Mijn volledige aandacht en ondersteuning - ik sta 100% in jouw corner!

Maak jouw Hero's Journey nog epischer met de VIP Optie - Odyssey

 • Extra opdrachten tussen de sessies door

 • Gepersonaliseerde vragenlijsten voor persoonlijke reflecties 

 • Transformeer op een dieper niveau met dit uitgebreide, persoonlijke avontuur.

Duur: 4 tot 6 maanden

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Vanaf Euro 1099,- incl. BTW (Extra investering VIP Optie + Euro 100,-)

* Neem voor zakelijke tarieven contact met mij op

Er zijn diverse manieren om (een deel van) de coaching vergoed te krijgen, ik heb de vergoedingsmogelijkheden voor coaching voor je op een rijtje gezet.

bottom of page