top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Whatsapp

Hero's Quest

Je voelt de behoefte om...

Kort maar krachtig aan de slag te gaan met een thema wat bij jou speelt, aanpassingen te maken waar nodig en een evenwicht te vinden wat voor jou werkt.

Voel je die drang om wat pit toe te voegen aan datgene wat in jouw leven speelt? Het Hero's Quest coachtraject is jouw shortcut naar verandering. Samen gaan we aan de slag met specifieke thema's die jou op dit moment in het hier en nu beïnvloeden. Of je nu wilt bouwen aan een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen wilt kweken, bewuster in het moment wilt leven, assertiever wilt zijn, of je tijd en energie beter wilt bewaken – we pakken het aan.

Realistische doelen die in lijn liggen met jouw prioriteiten, het ontdekken van jouw waarden, passies en doelen; dit traject gaat over bewustwording, inzicht en actie om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Jouw persoonlijke reis is uniek, en ik sta klaar om je te ondersteunen, te begeleiden en te versterken, zodat jij jouw doelen bereikt en een vervuld leven leidt.

 

En dat oriëntatiegesprek? Geen zorgen, we laten het lekker luchtig. Tijdens onze babbel ontdekken we vanzelf wat jou bezighoudt en waar jij die broodnodige verandering wilt brengen. Het doel? Jou de handvatten geven, zodat jij zelf stappen kunt zetten naar een blijvende gedragsverandering. Laat die verandering beginnen!

Hero's Quest

 

Wil jij meer balans in je leven creëren en ervoor zorgen dat die balans blijvend is? Dan is mijn Hero's Quest coachtraject precies wat je zoekt! Hier gaan we samen op avontuur, een korte maar krachtige reis waarin we ons richten op specifieke thema's die voor jou van groot belang zijn.

Het ontdekken van antwoorden op jouw vragen begint bij zelfkennis en bewustwording. In elke sessie duiken we dieper in een thema dat op dat moment jouw aandacht vraagt. En ja, we doen dat met een flinke dosis humor, want lachen mag – het maakt de reis des te waardevoller!

Onder mijn begeleiding gaan we aan de slag met inzichten en verbeterpunten. Je zult keuzemogelijkheden ervaren en jouw situatie vanuit een nieuw en verfrissend perspectief bekijken. Deze aanpak stelt je in staat om de volgende stap te zetten en uiteindelijk jouw (werkgerelateerde of persoonlijke) doelen te bereiken.

Voor het optimale effect is het belangrijk te weten dat deze reis uit meerdere sessies bestaat. Waarom? Omdat ik geloof in de kracht van voortdurende begeleiding, en samen kunnen we meer bereiken dan met een eenmalige duik in de coachingswereld. Dus, ben jij klaar voor deze reis vol inzichten, acties, en een gezonde dosis humor?

Herken je jezelf hierin?

Je zelfvertrouwen is soms ver te zoeken, alsof het verstopt is achter de Netflix-lijst van ongekeken series.

Grenzen bewaken? Dat lijkt soms meer op het jongleren met pizzapunten - je gooit ze de lucht in, maar ze vallen altijd op de verkeerde plek.

Je wilt verandering, maar het lijkt alsof je verdwaald bent in een doolhof waar de uitgang is gemarkeerd met emoji's waar je niets van begrijpt.

En je wilt...

Een leven waarin je zelfvertrouwen straalt, alsof het een speciale filter is die je overal bij kunt zetten.

Het vermogen om je grenzen aan te geven, zonder dat het voelt alsof je een politieagent bent die een drukke verkeersweg probeert te regelen.

Duidelijkheid over je kernwaarden, zodat je niet langer in de supermarkt staat te twijfelen tussen pindakaas mét of zonder stukjes.

Een persoonlijk doel waar je naar toe kunt werken, zonder dat het voelt alsof je de Mount Everest probeert te beklimmen met een skateboard.

WAT LEVERT DIT COACHTRAJECT JE OP?

Stel je voor dat je vastzit in een bepaald gebied van je leven, en dit traject is als het licht aan het einde van de tunnel. Hier is wat je kunt verwachten:

 

Een lading aan nieuwe inzichten en praktische handvatten die je niet alleen vertellen hoe je moet vissen, maar je ook je eigen hengel geven. Zelf aan de slag gaan wordt ineens net zo cool als een nieuwe TikTok-dans onder de knie krijgen.

Meer vertrouwen dan een barista met een perfecte latte art. Het soort vertrouwen dat je zegt: "Ja, ik kan dit aan!" tegen uitdagingen die voorheen voelden als onverslaanbare eindbazen.

Een gevoel van voldoening en tevredenheid, alsof je een level hebt gehaald waarvan je niet eens wist dat het bestond. Het bereiken van doelen en het overwinnen van uitdagingen wordt jouw persoonlijke game achievement.

Deuren die openzwaaien naar nieuwe kansen en mogelijkheden, alsof je een geheime code hebt gekraakt. Obstakels worden springplanken voor groei, en je ontdekt dat de wereld meer te bieden heeft dan je ooit had gedacht.

En last but not least, je ontdekt wat jouw volgende stap is. Geen giswerk meer, maar een helder pad dat voor je uitrolt als de rode loper bij een film première.

Dus, als je het gevoel hebt dat je vastzit en klaar bent om serieuze stappen te nemen, dan is dit traject jouw VIP-pas naar een leven met meer actie en minder stagnatie!

WAT IS INCLUSIEF?

 • Online oriëntatiegesprek

 • 4 coachsessies a 60 minuten 

 • Een traject op maat

 • Toegang tot jouw eigen online cliëntomgeving

 • Online support via whatsapp en/of mail gedurende het traject

 • Mijn volledige aandacht en ondersteuning - ik sta 100% in jouw corner!

Maak jouw Hero's Journey nog epischer met de VIP Optie - Adventure

 • Extra opdrachten tussen de sessies door

 • Gepersonaliseerde vragenlijsten voor persoonlijke reflecties 

 • Maak van jouw transformatie een kort, krachtig en persoonlijk avontuur.

Duur: 2 tot 4 maanden 

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Vanaf Euro 399,- incl. BTW (Extra investering VIP Optie + Euro 100,-)

* Neem voor zakelijke tarieven contact met mij op

bottom of page