top of page
BANNER WHITE (2).png

Hi, ik ben Joyce!

Ontdek de Kracht van Transformatie: Jouw Partner in Persoonlijke Groei!

Welkom bij mijn inspirerende wereld van transformatie. Als jij verlangt naar positieve verandering en persoonlijke groei, dan sta ik klaar om jou te begeleiden.

 

Met diepgaande inzichten en een empathische aanpak help ik je obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te ontsluiten. Mijn passie ligt in het begeleiden van anderen op hun unieke reis naar transformatie.

Laten we samen een reis beginnen. Boek nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarin we kunnen ontdekken hoe ik jou het beste kan ondersteunen op jouw pad van groei en transformatie.

Liefs Joyce

"The Privilege of a Lifetime is to become
who
YOU truly are" - C.G.Jung

Mijn Verhaal...

Het grootste deel van mijn leven ben ik al bezig met persoonlijke groei als zo lang dat ik mij kan herinneren op de meest mogelijke manieren. Ik ben gek op reizen vooral de prachtige natuur, maar ook het ontdekken van verschillende culturen en steden in deze wereld en wat is er nu niet mooier dan ook de steden van je innerlijke wereld te ontdekken?!

 

Op reis naar vrijheid, groei en vreugde ben ik hier als je gids, coach en maatje om je te helpen op je eigen reis naar het leven van je hoogste potentieel.

 

Een van de vragen die mij vaak gesteld wordt is:

"Hoe ben je hiermee begonnen?" 

Ik ben altijd op zoek geweest, op zoek naar groei op alle mogelijke manieren en vooral altijd veel interesse gehad in de manier waarop een ieder het leven ziet en ervaart. Maar er zijn natuurlijk ook nog wat jaren aan vooraf gegaan… 

Wanneer we op school moesten kiezen wat we nu eigenlijk wilde worden vond ik dat best lastig, als klein meisje wilde ik doen wat mijn moeder altijd deed, die maakte namelijk de etalages op en decoreerde de winkel tijdens feestdagen voor de V&D dat leek mij echt waanzinnig. Maar dat beroep verdween eigenlijk een beetje door alle voorgefabriceerde etalages en was het geen bestaan beroep meer.  Wat ik wel zeker wist is dat ik in ieder geval nooit wilde doen wat mijn vader deed, die zat in de logistiek en was 'naar mijn idee' niet veel thuis en altijd druk. Raad is waar ik terecht kwam? Juist in de logistiek! Het bleek namelijk dat ik erg goed was in organiseren, regelen en 'trouble shooten' en bij zo de branche ingerold. De eerste jaren heb ik echt heel veel geleerd, want als ik iets doe wil ik het goed doen ook. Alles kon je mij vragen ik wist van de hoed en de rand, ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheden en groeide steeds verder, maar toch ging er iets knagen ik voelde mij niet op mijn plek.

 

Ik mistte iets… dat is een gevoel dat velen van jullie waarschijnlijk ook wel kennen. Zelf wist ik niet goed wat het nu was, wat voor mij resulteerde het in nog meer en nog harder werken, want ik dacht dan krijgt het vanzelf meer betekenis. Niets was minder waar...

Ik bedolf mijzelf onder het werk en zorgde voor alles en iedereen, behalve voor mijzelf. In 2015 toen ik op het randje van een burn-out zat, mijn relatie op de klippen was gelopen heb ik een eerste stap genomen ik wist dat er echt iets moest veranderen. Dit was voor mij het moment daar om te besluiten om voor eens en altijd voor mezelf te gaan zorgen. Dat heeft echt alles veranderd! Sindsdien blijf ik stappen maken en elk jaar beleef ik weer mijn beste jaar ooit. Ja ook nog steeds met Ups en Downs, want dat hoort bij persoonlijke groei, maar mijn veerkracht is zo gegroeid dat ik blijf leren en mij ook veel oplevert. In alle opzichten is mijn leven veranderd en alleen maar ten goede!

Naarmate ik door de jaren heen groeide als vrouw, richtte ik mij steeds meer op mensen.

En ik realiseerde mij hoe diep de kracht van innerlijk werk is.

Naast dat ik op verschillende manieren kundig ben opgeleid als coach, gespecialiseerd ben in persoonlijke groei en het doorbreken van gedachtepatronen die niet meer voor je werken, ben ik zeker ook ervaringsdeskundige. Na heel veel investeringen in mezelf heb ik de stap genomen om in November 2018 de opleiding Leergang coaching voor professionals te volgen bij School voor Coaching. en tijdens de opleiding raakte ik gefascineerd door de psychologie van Jung en wat er speelt in ons onbewuste. Ik heb in de afgelopen twee jaar een aantal workshops gevolgd om mij nog meer te verdiepen in het onbewuste wat de rode draad vormt tijdens mijn coachsessies en coachtrajecten.

 

Naast Life Coach ben ik ook Aroma Freedom Practitioner, ik werd zo getriggerd door de eenvoud van Aroma Freedom dat ik hier absoluut iets mee wilde doen in mijn coachpraktijk. Naast individuele sessies en online groepsessies pas ik deze techniek ook vaak toe tijdens mijn coachtrajecten.

"The Happiness of your life depends upon
the
quality of your thoughts"
- Marcus Aurelius

Ik heb verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd, om te werken met enkele van de beste coaches, mentoren en docenten op het gebied van transformatie. Ik heb het ook op de harde manier geleerd door persoonlijke ervaring. Het is een zeer nederige reis geweest waarin ik heb geleerd dat groei een keuze is en dat verandering bij onszelf begint.

Ook heb ik geleerd dat transformatie niet alleen begint met acties, maar vooral wanneer we stoppen met weerstand bieden en het omarmen van wat is, wanneer we van onszelf en ons leven gaan houden, ongeacht welke obstakels we tegenkomen. Het leven is niet altijd gemakkelijk en het is ook geen sprookje en we gaan allemaal door uitdagingen, ongeacht wie we zijn. Elke dag blijf ik er alles aan doen om de beste versie van mezelf te zijn en dat stelt me ook ​​in staat om op nieuwe wegen te blijven reizen en diepere betekenissen en doelen te ontdekken. Door op mijn eigen pad te verschijnen hoop ik anderen te kunnen inspireren hetzelfde te doen.

 

En dit alles brengt me bij jou...

Het is mijn wens dat ik jou kan helpen transformeren

om zo elke dag meer vrijheid, groei en vreugde te ervaren

Wanneer weet je dat verandering nodig is? De signalen van je onbewuste geven aan dat je met iets worstelt. Hoe sterker de signalen, hoe meer last je ervan hebt. En hoe meer jouw aandacht wordt gevraagd voor wat er onbewust in je speelt. Waar je ook mee worstelt, in je werk- of je privésituatie, het raakt altijd je hele leven.

Ik geloof in de kracht van zelfontdekking en moedig je aan om je innerlijke kracht te omarmen. Door middel van doelgerichte oefeningen, visualisaties en coachingstechnieken, help ik je om obstakels te overwinnen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Maar het gaat niet alleen om persoonlijke groei! Zelfzorg en het cultiveren van een gezonde levensstijl is ook van belang. Ik inspireer je om je fysieke, mentale en emotionele welzijn te omarmen, en moedig je aan om zelfliefde en balans in je leven te brengen.

Als je klaar bent om je leven te transformeren en de beste versie van jezelf te worden, dan ben ik de coach die je nodig hebt. Volg mij op Instagram voor dagelijkse motivatie, waardevolle inzichten en praktische tips om je dromen waar te maken.

Klik op de button hier onder om meer te ontdekken over hoe wij kunnen samenwerken en inspirerende transformatieverhalen. Vergeet niet om mij te volgen en je eigen transformatieverhaal te delen met de hashtag #TransformWithJoyce. Laten we samen op weg gaan naar een leven vol succes, geluk en vervulling! 

Volg jij mij al op Instagram ?

Instagram is
kinda my thing

Let's Hang

Mijn Opleidingen

Opleidingen

  • Leergang Coaching voor Professionals bij School voor Coaching

  • Aroma Freedom Practitioner bij Hermien Rondeel

  • Acceptance and Commitment therapy bij Civas

  • HSP Coach bij Civas

Cursussen

  • Therapeutisch Schrijven bij Civas

 

Workshops

  • Verdiepingsworkshop de Praktische Jung - School voor Coaching

  • Workshop de Reis van de Held - Anne Pauen

  • Workshop werken vanuit bezieling - Peter Gerricksen

 

Certificering

  • Erkend CAT-therapeut

  • Gecertificeerd Aroma Freedom Practitioner

Aroma Freedom Technique Practitioner
CATvirtueelschild2023.png
GATVirtueelschild2023.png

GROWTH Mindstyle Magazine

Op zoek naar inspiratie? Meld je aan voor mijn GROWTH Mindstyle Magazine!

Dankjewel voor je aanmelding!

bottom of page