top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Whatsapp
JoycedeNooijer Coaching

Jouw reisleider op de geweldige tocht door de Kracht van Transformatie.

In mijn wereld van transformatie is het als een ontdekkingsreis door een doolhof vol inzichten en positieve vibes. Als jij smacht naar een dosis positieve verandering en groei, sta ik hier met mijn kaart vol diepgaande inzichten en een empathische kompas om jou door obstakels heen te loodsen.

Mijn passie? Jou begeleiden op een avontuurlijke reis naar het ontsluiten van je volledige potentieel. Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal unieke reizigers in dit doolhof van het leven, en ik ben hier om je te helpen jouw eigen weg te vinden.

Dus, ben jij klaar om de sprong te wagen? Boek vandaag nog jouw gratis oriëntatiegesprek. Samen gaan we ontdekken hoe ik jou het beste kan bijstaan op jouw persoonlijke achtbaan van groei en transformatie.

Liefs Joyce

HI, IK BEN JOYCE!

"The Privilege of a Lifetime is to become
who YOU truly are" - C.G.Jung

Mijn Verhaal...

Ik ben Joyce, je persoonlijke gids op de ontdekkingsreis door de jungle van persoonlijke groei. Denk aan Tarzan, maar dan met minder slingeren aan lianen (tenzij je dat echt wilt proberen, natuurlijk).

Mijn liefde voor avontuur begon al toen ik klein was, altijd op zoek naar groei op de meest bizarre manieren. Reizen is mijn ding, vooral de wonderschone natuur ontdekken. Maar, laten we eerlijk zijn, de echte ontdekkingstocht is diep in de steden van je innerlijke wereld. Wie wist dat die stad zoveel verborgen steegjes had?

Nu, laten we terugspoelen naar mijn eigen avontuur. Toen de juffen en meesters vroegen wat ik wilde worden, had ik geen idee. Als mini-me wilde ik net zo cool zijn als mijn moeder, die de etalages versierde voor de V&D. Maar dat verdween, net als mijn droom om een koekjesbakker te worden (serieus, wie wil dat nou niet?).

Uiteindelijk belandde ik in de logistiek, het tegenovergestelde van wat ik dacht dat cool was, want mijn vader zat in de logistiek en wat ik mij daar altijd van herinnerde is dat hij nooit thuis was. Altijd tot laat aan het werk en in weekenden. Ironisch dat ik dat toch ben gaan doen, nietwaar? Maar ik ontdekte mijn superkrachten in organiseren en 'trouble shooten'. Ik groeide in de logistieke jungle, maar er knaagde iets. Een gevoel dat ik miste, misschien herken je dat wel? Voor je het weet, werk je jezelf een burn-out in of een bore-out.

In 2015 stond ik op de rand van een 'burn-out' (zo noemde de dokter het maar ik vind het maar labels plakken, naar mijn idee is het meer dan dat), mijn relatie ging naar de verdoemenis, en ik besefte dat er iets moest veranderen. Dus, ik nam mijn eerste stap op het pad van zelfzorg. Ik ging mijzelf eens op één zetten! Het bleek een gamechanger te zijn! Ups en downs bleven komen, maar nu met een dosis veerkracht waar zelfs Superman jaloers op zou zijn.

Terwijl ik door mijn eigen avontuur struinde, richtte ik me op mensen. De kracht van innerlijk werk raakte me diep, en nu, na een hobbelige rit door het leven, ben ik hier als jouw gids, coach, en maatje.

Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol humor en groei, laten we samen diep duiken in jouw innerlijke stad. Boek vandaag nog jouw ticket voor een reis die zelfs de Jungle Cruise in de Efteling jaloers maakt!

"The Happiness of your life depends upon
the quality of your thoughts" - Marcus Aurelius

Als jouw reisleider op de knotsgekke reis van transformatie heb ik niet alleen met een diploma in mijn hand, maar ook een paar littekens van het leven, want laten we eerlijk zijn, persoonlijke groei komt met vallen en opstaan.

Groeien is als een kapsel uit de jaren 90; het gaat gepaard met vreemde keuzes, maar uiteindelijk wordt het beter. Ik heb geleerd dat transformatie begint wanneer we stoppen met ruziën met het universum en beginnen met high-fiven. Het leven is geen sprookje, eerder een soort Netflix-serie vol onverwachte wendingen.

Elke dag werk ik aan de verbeterde versie van mezelf. En nee, dat gaat niet altijd vlekkeloos. Maar hé, wie heeft er ooit een interessant verhaal gehoord zonder een paar plotwendingen?

En nu, lieve lezer, kom jij in beeld... Mijn wens? Jouw levensscript upgraden naar een versie vol vrijheid, groei en vreugde. Picture this: je eigen romcom met een happy end.

Wanneer weet je dat het tijd is voor verandering? Als je onbewuste signalen begint af te geven als een flikkerende kerstboom. Wat je ook dwarszit, werk- of privégerelateerd, het heeft invloed op je hele Netflix-watchlist... uh, ik bedoel, je leven.

Ik geloof in de kracht van zelfontdekking, maar laten we eerlijk zijn, soms is het leven als een aflevering van een sitcom. Samen navigeren we door de sitcom van jouw leven, met wat gerichte oefeningen en coachingstechnieken om die ongemakkelijke stiltes te doorbreken.

Maar hé, het draait niet alleen om persoonlijke groei! Zelfzorg is net zo belangrijk als weten wie de mol is. Ik ga je inspireren om voor jezelf te zorgen, fysiek, mentaal en emotioneel. Laten we zelfliefde in je leven injecteren als cafeïne in een koffiemachine op maandagochtend.

Dus, als je klaar bent om de afstandsbediening van je leven te pakken en de beste versie van jezelf te streamen, ben ik de coach voor jou. Volg me op Instagram voor dagelijkse humor, waardevolle inzichten en praktische tips. Laten we samen lachen naar een leven vol succes, geluk en vervulling!

Volg jij mij al op Instagram ?

Mijn Opleidingen

Opleidingen

 • Leergang Coaching voor Professionals bij School voor Coaching

 • Aroma Freedom Practitioner bij Hermien Rondeel

 • Acceptance and Commitment therapy bij Civas

 • HSP Coach bij Civas

Cursussen

 • Therapeutisch Schrijven bij Civas

 

Workshops

 • Verdiepingsworkshop de Praktische Jung - School voor Coaching

 • Workshop de Reis van de Held - Anne Pauen

 • Workshop werken vanuit bezieling - Peter Gerricksen

 

Certificering

Beroepsvereniging

StiR - Beroepsvereniging voor professioneel begeleiders

Aroma Freedom Practitioner
CATvirtueelschild2023
GATVirtueelschild2023

GROWTH Mindstyle Magazine

Op zoek naar inspiratie? Meld je aan voor mijn GROWTH Mindstyle Magazine!

Dankjewel voor je aanmelding!

bottom of page