top of page

WISDOM TECHNIQUE

Discover your inner wisdom!

Online Wisdom Technique sessies

Duur: 60 tot 90 minuten

Jouw investering: € 25,-

 

Waar: Online

Wanneer: Je vind de aankomende events hier onder
 

WANNEER GEBRUIK JE DE WISDOM TECHNIQUE?

Aroma Freedom bestaat uit verschillende technieken die we gebruiken voor het herstellen van emotionele balans. Het is natuurlijk belangrijk om te weten van hoe, wat, waarom, en ook wanneer. Maar… Wanneer gebruik je de Wisdom Technique van Aroma Freedom?

De Wisdom Technique is toekomst georiënteerd, deze techniek gebruiken we op een denkbeeldig toekomstig scenario wat in jouw ogen er niet rooskleurig uitziet, het maakt je angstig of je maakt je er zorgen om. Met deze techniek zorgen we ervoor dat je de emotionele lading van dit toekomstig scenario zo snel mogelijk gaat loslaten. We werken met het gevoel, de emotie en de gedachten die samen de geheugensamenstelling vormen van dit beeld. Zodra de negatieve lading verdwijnt van het beeld verdwijnt, zal je merken dat je innerlijke wijsheid naar boven komt. Het zijn vaak wijze worden die je richting geven en je verzekeren dat alles goed komt. Wat zal jouw innerlijke wijsheid je vertellen?

ETHERISCHE OLIËN

Etherische oliën spelen een belangrijke rol in de processen van Aroma Freedom zo ook in de Wisdom Technique. De werking van geur op het brein zorgt voor emotionele ontspanning. Daardoor kun je na een sessie met positieve energie richting geven aan persoonlijke ontwikkeling, zonder angst en twijfel. Je komt dichter bij jezelf, zodat je je vrij voelt om het leven te creëren waar je naar verlangt.

'Tijdens deze sessies ga je je innerlijke wijsheid ervaren'

Innerlijke wijsheid is niet hetzelfde als intuïtie, al worden deze twee vaak door elkaar gebruikt. Het verschil kan het beste worden begrepen door zelf de verbinding met je innerlijke wijsheid te ervaren. 

Innerlijke wijsheid is de stem van je ziel die verbonden is met een oneindige bron van informatie. De informatie is niet gebaseerd op ervaring uit het beleefde verleden, maar is een heldere boodschap vanuit het nu.

Persoonlijk ervaar ik het als een liefdevolle en heldere stem, beelden of gevoelens in mezelf die ik kan verstaan via het energieveld van mijn Hart. Het voelt als een weten voorbij mijn denken en geeft nieuwe inzichten. 

 

In de sessies werk ik met verschillende thema's. Hieronder vind je de aankomende data met bijbehorende thema's.

Aankomende Events

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page