top of page

Aroma Freedom Technique


Heb je wel eens het gevoel dat er een enorme muur tussen jou en je doelen staat? Je wilt zo graag slagen in het geen wat je wilt bereiken, maar het lukt je maar niet om door te breken.


The struggle is real!

97% van de schrijvers die een boek niet afmaken overkomt precies hetzelfde. 80% van de mensen die goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar en in februari al opgeven...precies hetzelfde. Maar wat houdt ons nou tegen?


We kennen allemaal het gezegde 'je kunt alles bereiken wat je maar wilt', het probleem zit hem in dat we er bewust mee bezig zijn, maar ons onderbewuste is nog niet van de partij. Ik zal uitleggen wat ik hie precies mee bedoel:


Elke keer wanneer we grote plannen maken in en voor ons leven of bepaalde gewoontes willen veranderen wordt ons onderbewustzijn getriggerd. Wanneer ons onderbewustzijn voelt dat deze grote veranderingen niet veilig zijn, levert dat weerstand op. Weerstand kan zich uiten in uitstelgedrag, zelfsabotage of een kritische stem die tegen je zegt dat je het niet kan. Hoe dan ook je onderbewustzijn zal je plannen sneller belemmeren dan dat je een stuk cheesecake naar binnen werkt.


Probeer dit eens: denk aan het grootste doel wat je nu voor jezelf hebt en stel je voor dat je dit doel bereikt hebt. Stel jezelf nu de volgende vraag 'Is dit veilig'? en luister naar de stem die in je opkomt. Veel mensen zijn verrast als die innerlijke stem NOPE zegt. Het maakt niet uit of het gaat om teveel eten, dingen voor elkaar krijgen in je dagelijks leven of iets anders ... Onze gewoonten hebben ons op een of andere manier gediend, dit om onszelf veilig te houden.


Tot grootse frustraties toe, wanneer ons onderbewustzijn ons tegen werkt kunnen we nooit ALL IN gaan! In wezen ben je gevangene van je eigen gedachten, niet in staat om patronen te doorbreken en het leven te creëren wat je daadwerkelijk wilt. Zie je hoe je innerlijke stem je kan belemmeren en tegenhouden terwijl je aan hard aan het werk bent aan wat je nu echt daadwerkelijk wilt in het leven?


Hoe werkt het?

De Aroma Freedom Technique (AFT) is een proces dat werkt aan het veranderen van die innerlijke stem. Het helpt je om precies te identificeren en los te laten wat je nu daadwerkelijk tegenhoudt. Door het gebruiken van speciale samengestelde blends van essentiële oliën kunnen we die negatieve overtuigingen en emoties transformeren en een blijvende verandering verankeren.


AFT is geen hypnose of iets zweverigs. Deze techniek is ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog Dr. Benjamin Perkus voor eigen gebruik in zijn praktijk. Maar na het zien van de resultaten en hoe mild het proces was, heeft hij het op grotere schaal beschikbaar gemaakt. Als AFT practitioner ben ik geen medisch professional (wel gebruiken veel psychologen en therapeuten deze techniek). Ik begeleid je door de stappen van het proces en help je met het blootleggen en doorbreken van emotionele patronen en overtuigingen die je tot nu toe hebben tegengehouden.


Voor mij is AFT echt transformerend geweest voor een aantal overtuigingen die ik had. Ik zat zo vast in bepaalde gedachten dat ik echt vastliep om bepaalde stappen te gaan zetten. In staat zijn om bepaalde angsten en daarmee gepaarde patronen los te laten gaf echt een opluchting.


Ben jij klaar om AFT te proberen?

Ik denk graag met je mee om je doelen te bereiken! Tijdens de AFT sessie gebruiken we speciale olie blends van Young Living, wanneer we een live sessie doen heb ik deze oliën voorhanden, wanneer je een online sessie wilt doen stuur ik de benodigde oliën naar je op of als je zelf de oliën van Young Living gebruikt zijn dit de oliën die je nodig hebt:

  • Stress away

  • Lavender

  • Frankincense

  • Release

  • Inner Child

  • En een up-liftende olie (Believe en Transformation werken heel goed, maar je kan ook een andere olie gebruiken die je vind passen bij je affirmatie die je aan het einde van de sessie gesteld hebt)


Klik op de button hier onder hier onder om je AFT sessie te boeken Ik help je graag om patronen te doorbreken zodat jij je eigen leven vorm kan geven en worden wie je daadwerkelijk bent.Ik gebruik de AFT sessies ook in mijn coachsessies en coachtrajecten KLIK HIER voor de verschillende opties en tarieven.


Ook heb ik een besloten Facebook groep waar je je bij kan aanmelden 'Lettting go to move forward!' waarin ik alles deel op het gebied van Aroma Freedom en waar je vrij bent om mij of andere leden vragen kan stellen.Liefs Joyce

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page