top of page
Tim.png

Tim - Coachtraject

Finding Balance

Ik wil graag mijn ervaring met Joyce en het coachtraject delen, omdat ik ontzettend blij ben met de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt. Allereerst wil ik zeggen dat de praktijkruimte voor mij als thuiskomen voelde. Het was een omgeving die vertrouwd en rustgevend was, wat essentieel is voor het creëren van een veilige sfeer waarin ik me open kon stellen.

In de wereld van talloze coaches sprong Joyce er voor mij uit. Ik herinner me dat ik gewoon "levenscoach" in Google intypte en haar naam naar voren kwam.

Na ons eerste online oriëntatiegesprek moest ik een tijdje nadenken, maar na wat e-mails uit een spontane actie wist ik dat Joyce de juiste coach voor mij was. Haar warmte, empathie en professionele aanpak gaven me het vertrouwen dat je me kon helpen.

Ik ben naar Joyce gekomen omdat ik worstelde met een laag zelfbeeld, constant de lat te hoog leggen, overmatig piekeren, en moeite hebben met het nemen van beslissingen.

 

Dankzij de sessies heb ik significante veranderingen ervaren. Het heeft me een enorme boost in eigenwaarde gegeven en ik heb nu een structuur waarmee ik deze zelfwaardering kan behouden. Ik heb waardevolle oefeningen geleerd en zelfs een mini-gids over zelfliefde ontvangen, waar ik heel veel aan heb gehad.

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, is om de lat realistisch te leggen. Door de groei van mijn eigenwaarde en door het bespreken van mijn gedachten en angsten met Joyce, heb ik geleerd om keuzes te maken en minder te piekeren en te overdenken. Dit heeft me een gevoel van bevrijding gegeven en ik kan nu met meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Ik wil jou, Joyce, bedanken voor je deskundige begeleiding, je geduld en je betrokkenheid tijdens onze sessies. Je hebt me geholpen om de nodige inzichten te krijgen en de tools te verwerven om mijn persoonlijke groei voort te zetten. Ik kan iedereen die op zoek is naar een life coach ten zeerste aanbevelen om contact met jou op te nemen. Het is transformerend! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

 

Tim van der Lugt

Ilona - Coachtraject

Ilona.png

Finding Balance

Ik vond het heel waardevol hoe opgelucht/vrolijk ik altijd weer naar huis ging. Aan alle opdrachten/oefeningen heb ik veel gehad.

Elly - Aroma Freedom

Aroma Freedom Technique

"De rust die Joyce nam en dat ze goed doorvroeg vond ik echt heel fijn. In mijn beleving voelde Joyce goed aan waar mijn behoefte lag."

Anoniem - Aroma Freedom

Nina.png

Online Wisdom Technique

"Het was fijn om in enkele stappen weer in contact te komen met mezelf. De geuren ondersteunden dat proces. Het nodigt uit om meer van deze technieken toe te passen. Het gaf me rust, vertrouwen en bevrijding."

Kim - Aroma Freedom

Jessica.png

The Memory Resolution Technique

"Ik heb een hele mooie interne reis gemaakt met hoogte en diepte punten maar voel mij zoveel lichter na mijn sessie, Emotional Freedom"

Nina - Coachtraject

Nina.png

Finding Balance

"Ik was vooral erg blij met de praktische oefeningen die ik thuis kon gaan uitwerken en toepassen. Hier kan ik namelijk nog steeds een keer naar kijken indien nodig. Joyce heeft mij echt verreikt als persoon en als ondernemer."

Dante - Coachtraject 

Jessica.png

Finding Balance

"Bij Joyce voelde ik mij meteen op mijn gemak. Door verschillende oefeningen en opdrachten heb ik dingen los kunnen laten en stappen durven nemen."
Stijn.png

Stijn - Aroma Freedom

Aroma Freedom Technique

"Het meest waardevol vond ik dat door te luisteren naar mijn gevoelens, ik tot de kern van het probleem kwam"

Jessica - Coachtraject

Jessica.png

The Path

"Bij Joyce voelde ik mij meteen op mijn gemak. Door verschillende oefeningen en opdrachten heb ik dingen los kunnen laten en stappen durven nemen."
Shirley.png

Shirley - Aroma Freedom 

Aroma Freedom Technique

"De mooie inzichten die ik kreeg tijdens de sessie vond ik heel waardevol."
bottom of page