top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Whatsapp

Hero's Call

Voel jij de drang om in één sessie helder te krijgen waar jij nu staat en welk thema op dit moment in jouw leven speelt? Laten we samen die innerlijke wereld ontdekken en een kijkje nemen achter het gordijn van jouw heldhaftige reis!

In mijn inzichtsessie Hero's Call gaan we diep, werken we met het onbewuste en maken we gebruik van de Coachingsmethode 'DE REIS VAN DE HELD'. Dit is niet zomaar een reis; het is als een achtbaan van ontdekkingen waar je nieuwe inzichten krijgt die je zelf in actie zetten.

Deze methode, ontwikkeld door Anne Pauen, is gebaseerd op de wijsheden van Carl Gustav Jung en de eeuwenoude Indiase Vedanta filosofie. We gaan op avontuur, verkrijgen inzichten en doorstaan beproevingen om ingewijd te worden in het mysterie van ons bestaan. Ja, klinkt als het plot van een epische film, toch?

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door de filosofische vraag: wie zijn we ten diepste en wat is het doel van ons leven? En met deze sessie, gebaseerd op dieptepsychologie, gaan we dat ontdekken. We graven dieper dan een mol op een missie. Zelfkennis gaat niet alleen over het kennen van je eigenschappen; het gaat over het (ver)kennen van jouw innerlijke wereld! Tijdens mijn inzichtsessies gebruik ik de Reis van de Held Methode om thema's zichtbaar te maken waar je onbewust mee bezig bent. Het resultaat is altijd verrassend, soms confronterend, maar altijd authentiek en overtuigend.

Dus, ben je klaar voor een reis naar zelfkennis? Laten we samen die archetypen verkennen, de ultieme kaart trekken en jouw binnenwereld tot leven brengen. Deze inzichtsessie opent de deuren naar nieuwe bewustzijnslagen en brengt je in contact met de held of heldin die je bedoeld was te zijn. Het is als een eigen Netflix-serie, maar dan met jou als de ster!

Benieuwd waar jouw heldhaftige reis je naartoe leidt? Plan dan nu een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek in.

We gaan al jouw vragen beantwoorden en ontdekken wat voor avontuur op jou wacht!

Je voelt de behoefte om...

In slechts 1 sessie helder krijgen waar jij nu staat en welk thema er op dit moment bij jou speelt?

Wat staat er op het menu tijdens deze inzichtssessie?

Het is als het ontwerpen van je eigen levens-taco! Niet dat het je leven op z'n kop zet, maar het voegt wel wat spice toe aan je dagelijkse routine.

Ontdek je diepste verlangens, want laten we eerlijk zijn, soms is het lastig om te onderscheiden tussen de drang naar pizza en de roep van je ziel. We zorgen dat je geen hongerige geest meer hebt!

Toegang tot diepere bewustzijnslagen, want wie wist dat je brein meer lagen had dan een hipsterkapsel? Spoiler: het is net zo fascinerend, maar zonder de baardolie.

We gaan op een speelse manier werken met je onbewuste. Het is als het oplossen van een escape room, maar dan eentje waarbij je uit je eigen gedachten moet breken. Wie zei dat hersengymnastiek niet leuk kon zijn?

Spontane inzichten! Omdat het leven al serieus genoeg is, laten we die 'aha'-momenten wat luchtiger maken. Een beetje zoals een luchtballon, maar zonder de wachtrij voor de mand.

En het hoogtepunt: een authentieke ervaring! Geen gekunstelde realityshow, maar jouw eigen unieke Netflix-special. En ja, jij bent de ster!

Ben je klaar voor deze mix van zelfontdekking en humor? Plan jouw Inzichtsessie in en laten we samen lachen én leren

Inzichtsessie 

Individuele Coachsessie

  • Online oriëntatiegesprek

  • 1 inzichtsessie a 90 minuten

  • Gebruik van de Reis van de Held-methode om diepe inzichten te verkrijgen

  • Actieplan: Concrete stappen voor directe toepassing in jouw leven.

Duur: 90 minuten 

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 125,- incl. BTW (Particulier)

bottom of page