top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Whatsapp

HET EIGENZINNIGE, COACHTRAJECT VOOR
YOUNG PROFESSIONALS MET CARRIÈRETWIJFELS

Hey ambitieuze Young Professional! Als jouw persoonlijke coach met een flinke dosis humor, wil ik even de spotlight zetten op iets mega belangrijks voor JOU: jouw loopbaan, carrière, en vooral, jouw werkgeluk. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet elke dag fluitend naar het werk? Een gelukkige en gebalanceerde jij is de sleutel tot succes op de werkvloer. Het draagt niet alleen bij aan jouw eigen groei en prestaties, maar het is ook de game-changer voor de hele vibe op kantoor. Stel je voor dat je niet alleen je doelen behaalt, maar dit ook doet met een brede glimlach op je gezicht. Werk wordt dan geen verplichting, maar eerder een avontuur waar je elke dag naar uitkijkt! Ready to turn your work life into a success story with a big smile?

Is dit het nou?

Je hebt verantwoordelijkheden. Een hypotheek, wellicht een gezin en je bent een bepaalde levensstijl gewend.

En wanneer je dan begint te merken dat je minder energie of voldoening uit je werk haalt of de waardering voor je inzet mist, dan komen de vragen op een gegeven moment naar boven:

“Is dit het nou?”
“Wat kan ik anders?”
“En hoe dan, ik kan niet zomaar iets anders gaan doen?”

De drang naar verandering, naar plezier hebben in je werk en een stuk zingeving worden steeds groter.

Soms speelt ook het idee om iets voor jezelf te gaan starten. Maar wat dan, hoe dan en is het realistisch?

 

Je bent zeker niet de enige. Het hoort bij deze tijd.

En dat is waar ik kom kijken, met JoycedeNooijer Coaching. Een compact coachingstraject, op maat gemaakt voor de unieke behoeften van jou als Young Professional.

 

Elk Coachtraject maak ik op maat, want jij als persoon bent natuurlijk uniek en niet in een hokje te plaatsen.

Tijdens het Coachtraject ga ik jou niet vertellen wat je zou moeten gaan doen, maar help ik je alle antwoorden uit jezelf te halen en creëer jij helemaal je eigen Expeditie. Dat zorgt ervoor dat het ook echt goed gaat voelen en dat je kunt stoppen met twijfelen, want het is volledig uit jezelf ontstaan. Dat geeft veel meer vertrouwen dan wanneer iemand anders jou vertelt wat bij je past.

Klaar voor jouw eigen EmpowerMe Expeditie?

Het traject is geschikt voor jou wanneer je:
 

1. Klaar bent om nu te gaan ontdekken wat je echte passie, unieke talenten & vaardigheden zijn waar je ontzettend veel energie en voldoening van krijgt

2. Enorm wilt groeien als persoon en klaar bent om op alle gebieden van je leven in je kracht te gaan staan

PERSOONLIJKE AANPAK

Ik sta voor een persoonlijke aanpak, want iedereen is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Geen grote groepen dus, maar 1-op-1 begeleiding door mij als gecertificeerde Transformatie & Life Coach naast het zelfstandig maken van de huiswerkopdrachten en reflectievragen.

PRAKTISCH & REALISTISCH

Van functie of carrière wisselen, je baan opzeggen of iets voor jezelf starten doe je natuurlijk niet zomaar. We hebben allemaal onze verantwoordelijkheden en zijn vaak afhankelijk van ons inkomen. Het Young Professionals traject is erop gericht om stap voor stap aan de slag te gaan en tot een compleet plaatje te komen dat haalbaar is en waar je vertrouwen in hebt, voordat je daadwerkelijk knopen doorhakt.

FOCUS OP TRANSFORMATIE

Kennis en informatie zijn overal te vinden. Waar ik excellereer is het daadwerkelijk integreren van de juiste kennis die voor jou belangrijk is in jouw persoonlijke situatie. Daarmee zorg ik met mijn trajectenvoor echte levensveranderende transformatie en concrete resultaten.

EEN NIEUW TIJDPERK

We leven in een tijdperk waarin alles mogelijk lijkt te zijn en waarin we, anders dan nog maar enkele jaren geleden, op ontelbare manieren ons inkomen kunnen verdienen.

De waarden over werk die we van onze ouders en de voorgaande generaties hebben meegekregen blijken opeens niet meer voor ons te werken.

“Hard werken”, “werk hoeft niet leuk te zijn”, “sparen voor later”.

Het zijn ideeën die voortkomen uit de industriële revolutie en die onze samenleving ook heeft gebracht tot waar we nu zijn.

Het past echter niet meer bij deze tijd. De wereld is enorm aan het veranderen.

Onderzoek laat zien dat 40% van de Nederlanders ongelukkig is met zijn baan en dat slechts 12% bevlogen is in zijn werk. De Arbo Unie voorspelt dat binnen enkele jaren 25% van de werknemers regelmatig thuis komt te zitten met werk gerelateerde stressklachten.

Hoe zou jouw leven eruitzien als je helder had wat écht jouw ding, jouw passie is, en dit met volle overtuiging kon omzetten naar werk dat je niet alleen energie, maar ook voldoening en vrijheid geeft?

En dat alles zonder dat je je laat tegenhouden door twijfel, onzekerheid of de angst om te falen? Stel je voor dat je de regie hebt over je eigen pad, met een glimlach op je gezicht terwijl je jouw ware passie volgt.

 

Ready om die twijfels overboord te gooien en jouw unieke reis naar professionele vervulling te beginnen?

WAT IK VAN JOU VERWACHT

01.

Durf voor jezelf te kiezen en sta open voor een andere, modernere aanpak. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd had!

02.

Geniet van het proces. We lossen een hele grote puzzel op en meestal zie je niet direct het hele plaatje. Laat los en wees geduldig!

03.

Committeer jezelf. Doe de opdrachten die ik je geef, vertrouw het proces, vertrouw je coach en zoek geen excuses!

MartinNederlof.jpeg

Martin Nederlof

Coachtraject | EmpowerMe

Wat een prachtige ervaring heb ik gehad bij Joyce! De yoga studio bood een serene en rustige omgeving, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Wat de coaching van Joyce uniek maakte, was de benadering van het coaching proces. In plaats van dominant advies te geven, liet ze mij als coachee veel aan het woord. Door doordachte vragen te stellen, hielp Joyce mij mijn eigen vraagstukken te verkennen en te beantwoorden.

Wat ik bijzonder waardeerde, was de brede kijk op coaching. In tegenstelling tot specifieke jobcoaches, erkende Joyce dat er vaak meer speelt dan alleen een zoektocht naar werk. De benadering was holistisch en ging dieper dan enkel de professionele aspecten. Daarnaast was er een open-minded houding, waardoor spiritualiteit ook een plek kreeg in het coaching proces.

Dankzij deze benadering kreeg ik meer inzicht in mezelf en ontdekte ik wat mijn hart echt doet zingen. Dit heeft me de mogelijkheid gegeven om gerichter op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in zowel mijn werk als mijn leven. Kortom, een verrijkende ervaring die verder gaat dan traditionele coaching en waar ik met veel dankbaarheid op terugkijk.

Martin Nederlof

THE SECRET OF MAKING PROGRESS IS TO GET STARTED

EmpowerMe Expeditie

het coachtraject voor Young Professionals

 • Elk traject start met een vrijblijvend oriëntatiegesprek

 • Je krijgt altijd een duidelijke offerte voordat je start

 • 6 Een-op-een coaching sessies van 1 uur 

 • Elke 2 tot 3 weken een sessie

 • Elke 2 tot 3 weken thuisopdrachten en reflectievragen

 • Toegang tot je eigen online cliëntomgeving

 • Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de uitkomst van het oriëntatiegesprek kan ik het traject uitbreiden en/of aanpassen aan je persoonlijke wensen en behoeften

 • Eindevaluatiegesprek na afronding om zeker te zijn dat we er alles uitgehaald hebben

Duur: 3 tot 4 maanden

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering vanaf: Euro 1495,- excl. BTW*

* Voor jongeren t/m 26 jaar en studenten geldt er een speciaal tarief vanaf Euro 995,- excl. BTW.

bottom of page