top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Whatsapp
JoycedeNooijer

Oké....Tijd voorVerandering enguess what....?

Jij bent er helemaal klaar voor! Geef jezelf wat liefde en aandacht, want hé, jij verdient het.

Als jouw Transformatie Coach ben ik er om je te begeleiden op die ontdekkingsreis naar jouw ware zelf. Duik in een van mijn coachtrajecten die jou niet alleen de tools geven om stappen vooruit te zetten, maar waarin je ook nieuwe inzichten opdoet. Het is tijd om volledig jezelf te omarmen en te zijn wie je bent. En laten we eerlijk zijn, dat is toch het allerleukste wat er is?

Klinkt dit bekend...?

Je zit in zo'n fase waarin je jezelf niet helemaal lekker voelt, als een hamster in een rad waar je niet uit lijkt te kunnen stappen. Je bent je er wel van bewust, maar eerlijk gezegd voelt actie ondernemen soms als proberen een IKEA-kast in elkaar te zetten zonder handleiding. Een beetje negatief zelfbeeld hier, een vleugje zelfvergetelheid daar – het lijkt alsof je op een onbedoelde roadtrip bent, ver verwijderd van je oorspronkelijke levenspad, op zoek naar iets dat meer betekenis geeft dan de gemiddelde Netflix-serie...

Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd. Zelfhulpboeken, eindeloze tips op social media, motivatiequotes als je wakker wordt, maar laten we eerlijk zijn, er zijn momenten waarop het voelt alsof je verdwaald bent in een zee van goedbedoelde adviezen. En laten we die liefdevolle adviezen van mensen om je heen niet vergeten. Die existentiële vraag "Wie ben ik eigenlijk?" heeft waarschijnlijk je gedachten weleens gekaapt. Soms lijkt het alsof stukjes van jezelf zijn verdwaald in de chaos van het moderne leven.

Maar stel je eens voor...

Wat als er een manier is om door al die goedbedoelde ruis heen te breken? Een manier om écht in contact te komen met dat authentieke deel van jou, dat soms een beetje bedolven lijkt onder de verwachtingen van anderen en de druk om aan bepaalde normen te voldoen

Transformatie Coaching!

Als jouw Transformatief Coach snap ik dat jij uniek bent, met je eigen verhaal, dromen en ja, ook uitdagingen. Daarom geloof ik niet in een one-size-fits-all aanpak. Ik geloof in het ontsluiten van jóuw potentieel met de krachtige methoden van Transformatie Coaching.

AWARENESS IS THE BEGINNING OF YOUR  TRANSFORMATION PROCESS!

Oké, wat staat je te wachten met mijn Transformatie Coaching? 

Ben je er klaar voor? Strap jezelf in voor mijn Transformatie Coaching-avontuur!

We gaan op reis langs DE VIJF PILAREN VAN TRANSFORMATIE, een soort GPS voor jouw persoonlijke groei:

1. ZELFBEWUSTZIJN: Picture this – we starten bij de basis, oftewel bij de ster van de show: jij! We gaan samen op een soort speurtocht naar de ware jij, jouw waarden, overtuigingen en de donkere hoekjes van je gedachten. We graven diep, want daar begint het grote avontuur. En ja, dit is de kickstart voor verdere GROEI!

2. ZELFACCEPTATIE: Transformeren is als een liefdevolle knuffel aan jezelf geven, zelfs op de minder glansrijke momenten. Samen zeggen we dag tegen die innerlijke criticus en omarmen we pure zelfacceptatie. Dat opent de deur naar een positieve mindset, waarbij tegenslagen meer voelen als onverwachte plot twists in jouw verhaal

 

3. HELDERE DOELEN: Zonder een routekaart geen avontuur. Samen plotten we inspirerende doelen die niet alleen uitdagend zijn, maar ook heel realistisch. Deze doelen zijn als ons eigen kompas, leidend naar actie buiten dat oh-zo-vertrouwde comfortabele gebied.

 

4. BEWUSTE KEUZES: Als jouw coach ben ik als jouw eigen cheerleader, maar dan met een wijze knipoog. We stimuleren jou om de regie te nemen, beslissing na beslissing. Samen kweken we een talent voor bewuste keuzes die jouw doelen en waarden omarmen.

 

5. NEMEN VAN ACTIE: Nu wordt het pas echt spannend. Laten we die dromen omzetten in realiteit, stap voor stap. Check-ins en verantwoording zorgen ervoor dat je niet verdwaalt in een sitcom-marathon, maar gestaag vooruit gaat, zelfs als er onverwachte plot twists opdoemen. We bouwen die brug tussen wat je wilt en wat je doet.

En dan? Dan duiken we samen naar de diepte, naar de kern van jou.

Dan gaan we samen op een duikexpeditie naar de diepte, naar de kern van jou. Ben je klaar om jezelf te ontdekken en je leven op een diepgaande manier te transformeren? Laten we die puzzelstukjes van jou weer mooi in elkaar passen.

Mijn Transformatie Coaching is maatwerk, helemaal afgestemd op jouw behoeften, doelen, en jouw unieke reis. Wil je er dieper induiken? Laat van je horen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor jouw transformatie naar een leven dat authentiek, vervuld en betekenisvol is.

Resultaat in slechts 6 sessies

In slechts 6 sessies behalen mijn coachees resultaten die hun verwachtingen overtreffen. Een gemiddelde sessie duurt zo'n 1 tot 1,5 uur, en geloof me, dat vliegt voorbij als je open staat voor verandering en inzichten omzet in concrete acties door aan jezelf te werken. En dat is precies waar ik je bij ga helpen.

Wat kan je verwachten?

Als je kiest voor een ritje op de JoycedeNooijer Coaching-achtbaan, beloof ik je, we gaan verder dan alleen maar kletsen. We duiken samen in de wondere wereld van zelfontdekking, groei, en persoonlijke transformatie. Het is als een Netflix-serie, maar dan eentje waar jij de hoofdrol speelt.

Deze reis begint met een soort Google Maps voor je ziel: waar kom je vandaan en hoe heeft dat invloed gehad op jouw functioneren, gedrag, en de rare gedachten die af en toe opduiken?

Soms laten levensgebeurtenissen littekens achter, of het nu epische drama's zijn of kleine komische voorvallen. Die littekens? Die kunnen als onzichtbare blokkades werken, je beletten om voluit te leven, om echt jezelf te zijn. Maar no worries, bij JoycedeNooijer Coaching gaan we niet zomaar een beetje in de plassen trappelen, we pakken een duikbril en gaan diep!

Als jouw coach ben ik als een combinatie van een bokshandschoen (sparringpartner), een kompas (gids), en een enthousiaste supporter (cheerleader). Samen gaan we graven en ontdekken, zodat je snapt waarom je bent zoals je bent. Ik deel mijn inzichten, zodat je niet voor altijd aan mijn coachingsap hoeft te nippen, maar zelf de touwtjes in handen krijgt.

We gaan filosoferen, doelen stellen, en oplossingen vinden. Jouw doelen. En we gaan er samen tegenaan als een team van superhelden om ze te bereiken. Het eindresultaat? Jij, stralend als een discobal in volle kracht, jij als de regisseur van je eigen leven.

Het is een reis, soms als een spannende achtbaan, maar hey, dat maakt het altijd de moeite waard. Dus, ready om die JoycedeNooijer Coaching-achtbaan te betreden?

 

#Coaching #Zelfontdekking #Transformatie #BuckleUp

Wat ga ik leren over mijzelf?

Oké, wat ga je allemaal ontdekken over jezelf? Nou, tijdens dit avontuur ga je niet alleen een paar coole trucjes leren, maar ook technieken die je superkrachten geven om dat soms nogal chaotische leven van ons beter aan te pakken. Het is als een ontdekkingsreis naar jouw innerlijke superheld.

Die klachten waar je nu mee worstelt? Die gaan langzaamaan als sneeuw voor de zon verdwijnen. Serieus, als Transformatief Coach ben ik all about resultaat en duurzaamheid. Geen quick fixes hier, we willen dat het écht werkt.

 

En het beste gedeelte? Geen paniek, ik heb geen "oneindig terugkomen" beleid. De tools die je hier oppikt, zijn geen tijdelijke hulpmiddeltjes. Nee, dit zijn levensvaardigheden die je voor altijd kunt meenemen. Het is als het leren van een nieuwe taal, maar dan eentje waarmee je jouw eigen verhaal vertelt en je eigen weg vindt. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet zo'n geweldige nieuwe taal in de vingers krijgen?

Dante 

Coachtraject | Hero's Quest

Wat een waardevolle reis is het geweest met deze Joyce! De tijd en aandacht die hij/zij nam om dingen helder uit te leggen, maakte de sessies buitengewoon waardevol. De gecreëerde rustige sfeer gaf me de ruimte om echt te reflecteren en te groeien. Dankbaar voor deze bijzondere reis naar zelfontdekking en positieve verandering!

Vivian

Coachtraject | Hero's Journey

Het is lastig om in het kort te beschrijven wat het traject mij gebracht heeft. Ik heb er echt veel meer uitgehaald dan ik van tevoren had gehoopt. Ik merk dat ik veel meer rust ervaar in mijn dagelijkse leven, ik kijk op een andere manier naar mezelf en gun mezelf veel meer. Hierdoor ben ik meer in staat te genieten van de mensen om me heen.

Hoe ga je jezelf beter leren kennen?

Oké, dus hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? Nou, bewustwording is de sleutel. Weet je, vaak hebben we geen idee waarom we op een bepaalde manier denken, doen en voelen. Serieus, 90% van wat we doen is als een soort geheime operatie in ons onderbewuste. Verbazend, hè? Maar hier komt het leuke gedeelte: als jij ontdekt hoe jouw innerlijke radertjes draaien, kun je écht aan de slag met veranderen en transformeren in de superheld van je eigen verhaal. Say goodbye tegen die oude patronen die voor jou net zo handig zijn als een paraplu in de woestijn. We gaan nieuwe patronen ontwikkelen die jou wél supporten in het bereiken van de doelen die je écht voor ogen hebt. En geloof me, dat betekent een ticket naar Geluk en Vrijheid in jouw eigen soap, zowel op persoonlijk als werkgebied.

Zelfvertrouwen en motivatie? Die zitten al in jou verstopt, als een soort superkrachten die je nog niet helemaal hebt ontdekt. Je gaat beseffen dat jij de regisseur bent van jouw eigen show. En guess what? Ik ga je leren hoe je de regie pakt en die fantastische scriptwendingen toepast in jouw leven. Zie het als een masterclass in passie, motivatie en zelfvertrouwen, waar jij de hoofdrol speelt.

En dan, het grote mysterie van positief in het leven staan met positieve emoties. Emoties zoals boosheid, angst en verdriet? Natuurlijk, die horen erbij, als de bijpersonages in een goede film. Maar als ze een beetje overenthousiast worden en je levensscript overnemen, gaan we je leren hoe je dat ombuigt naar positief denken. Zodat je in je kracht blijft staan als het leven even niet zo lekker loopt. Want laten we eerlijk zijn, ups en downs zijn als de popcorn in jouw levensfilm. En we gaan je de beste trucs leren om het allemaal te managen als een Hollywood-regisseur met een Gouden Kalf in de hand.

Klaar voor de première van jouw blockbuster-leven?

Gratis oriëntatiegesprek

Een gratis oriëntatiegesprek, dat klinkt als muziek in de oren, toch? En het is nog beter dan een zak chips bij je favoriete film, want het kost je helemaal niks!

We gaan het gesprek online laten rocken, face-to-face maar dan met een scherm ertussen. Tijdens onze digitale rendez-vous gaan we niet alleen praten over jouw reis naar zelfontdekking, maar ook over de belangrijke vraag: ben ik eigenlijk wel de juiste coach voor jou? Want laten we eerlijk zijn, een goede match is net zo belangrijk als het vinden van de perfecte pizza topping.

Dus, geen stress, geen kosten, alleen maar een virtuele koffiedate waar we kunnen babbelen over jouw doelen, uitdagingen en of ik de coach ben die jouw levensscript een spannende wending kan geven. Klinkt als een plan, toch? Dus, wanneer komt die digitale koffie van jou?

Hoi daar, moedige avonturier!

Ik snap dat de eerste stap zetten naar een coachtraject best een grote sprong kan voelen. Maar hey, no worries! We maken deze reis samen, stap voor stap, en ik ben er voor jou, de hele rit.

Stap 1: Kennismaking en Verbinding

Onze reis begint met een gezellig online oriëntatiegesprek. Hier kletsen we wat en ontdekken we waar jij naar toe wilt, waar je mee worstelt, en vooral waar je hart sneller van gaat kloppen. Het is een veilige ruimte waar je vrijuit kunt praten en ontdekken of wij een match made in coaching heaven zijn.

Stap 2: De vijf Pilaren van Transformatie

Na onze eerste ontmoeting gaan we dieper in op jouw zelfbewustzijn. Met de vijf Pilaren van Transformatie gaan we samen graven naar wie je echt bent en welke doelen jou laten stralen. Dit is de basis van jouw epische reis naar transformatie.

Stap 3: Praktische Toepassing

Onze reis is meer dan alleen inzicht. Ik help je om wat je leert écht toe te passen, zowel in je dagelijks leven als in specifieke situaties.

Stap 4: Ondersteuning en Reflectie

Gedurende onze hele avontuur ben ik er om je te supporten. We nemen samen de tijd om terug te kijken op je vooruitgang en eventuele avontuurlijke uitdagingen, zodat je altijd weet dat je niet alleen bent.

Stap 5: Viering van Successen

We juichen niet alleen bij het einddoel, maar ook bij elke kleine mijlpaal op onze reis. Het vieren van je successen is net zo belangrijk als het behalen van je doelen.

Stap 6: Een Nieuw Begin

Naarmate onze reis tot een einde komt, zul je merken dat je een vernieuwde, authentieke versie van jezelf bent geworden. Je staat sterker, vol zelfvertrouwen en klaar om het leven te omarmen.

Dus, voel jij die kriebels van opwinding om aan deze reis te beginnen? Geweldig nieuws, want de allereerste stap begint bij jou, en wij staan klaar om je te gidsen. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor jouw transformatie naar een leven dat helemaal bij jou past.

MIJN AANBOD & TARIEVEN

Hero's Call

Duur: 1,5 uur

 

Voel je de roep van avontuur? Samen gaan we op ontdekkingsreis met de tool "De Reis van de Held". We nemen samen een duik van 1,5 uur in de diepten van jouw innerlijke wereld. Je krijgt nieuwe inzichten en helderheid over waar je nu staat in jouw leven. Het is als een magische kaart die je de weg wijst naar meer bewustzijn en begrip van jezelf.

VIP OPTIE - HERO'S CALL PLUS

Maak van deze korte reis een heldhaftige sprong naar zelfontdekking en groei met een extra online coachsessie van 30 minuten waarin we na 2 weken jouw concrete actiestappen bespreken.

Hero's Quest

Duur: Circa 4 sessies

Klaar voor een kort maar krachtig avontuur? met de Hero's Quest neem ik je mee op een reis van ongeveer 4 sessies, waarin we aan de slag gaan met een specifiek thema wat op dit moment bij jou speelt. We duiken diep duiken jouw thema en doel. Ontdek jouw innerlijke held, doorbreek patronen en zet stappen richting groei en verandering.

VIP OPTIE - ADVENTURE

Maak van jouw transformatie een kort, krachtig en persoonlijk avontuur. Versterk jouw heldenreis met extra ondersteuning en opdrachten tussen de sessies door.

Hero's Journey

Duur: Circa 6 tot 8 sessies

 

Kies voor de Hero's Journey - een epische reis van 6 tot 8 sessies, waarin we werken aan de transformatie van jouw bewuste en onbewuste wereld. Een transformatief coachtraject waarin je op zoektocht gaat naar je 'ware zelf'. Verken, transformeer en vier de vernieuwde versie van jezelf aan het einde van deze reis zodat je je kan voorbereiden op een nieuw begin.

VIP OPTIE - ODYSSEY

Maak jouw transformatie nog epischer met extra ondersteuning, opdrachten en persoonlijke reflecties tussen de sessies door. Transformeer op een nog dieper niveau met deze Odyssey.

Meest Gestelde Vragen

Hoe lang duurt een  coachingstraject?

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Soms hebben we na een uur je situatie helder en soms hebben we 2 uur nodig om de sessie ‘rond’ te krijgen. Elke sessie is dus een afgerond geheel, ik hou niet van losse eindjes. Hoeveel sessies je nodig hebt hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag én jouw motivatie. Het ligt ook aan de doelstellingen die jij wilt bereiken. Na ons oriëntatiegesprek geef ik je een advies over het te volgen traject. Uiteraard bepaal jij. Wij werken samen zodat jij inefficiënte patronen gaat veranderen in mogelijkheden die wél werken. Ik help je aan de benodigde inzichten en handvatten die daarbij van belang zijn, maar succes valt of staat met het zelf implementeren en doorvoeren in je dagelijks leven. Dat heeft tijd nodig. Hoeveel tijd, dat verschilt per persoon en is weer afhankelijk van je motivatie. Je hebt alles zelf in de hand.

Transformatie coach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, want ik ga anders te werk. Tijdens een oriëntatiegesprek luister ik naar je verhaal en beoordeel of je sterk genoeg bent om een persoonlijk ontwikkeltraject aan te kunnen. Zo niet, dan verwijzen ik je naar je huisarts of psycholoog. Dat is belangrijk, omdat Lifecoaching een vorm van coaching én therapie is. Ik begeleid je om inzicht te krijgen in je huidige situatie, maar zorg tevens voor een stuk heling. Ervaringen die je in je leven hebt opgedaan, hebben verwerking nodig. Je zal merken dat dit je lichter en meer ontspannen doet voelen. Ik leer je geen trucjes, maar begeleid je stap voor stap naar meer jezelf worden. Om vooruit te komen, is terugkijken dus heel belangrijk.

Een Transformatie coach is zeker erg duur?

Vanzelfsprekend is het belangrijk om te weten wat een Coach kost. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden moeten een paar dingen helder zijn. Life coaching is geen cursus of training, maar een ontwikkelingsproces. Daarom spreek ik over een investering. Want dat is het. Je investeert in jezelf. Een investering om jezelf beter te leren kennen, om jouw rol binnen de context van je leven beter te begrijpen én daar belangrijke keuzes in te maken. Lifecoaching is veel meer dan een goed gesprek aan de keukentafel. Lifecoaching is een samenwerking tussen ons. Waarbij het alleen zijn vruchten kan afwerpen bij onderling vertrouwen. Alles mag er zijn en elk onderwerp kan worden besproken.

Mijn problemen los ik zelf wel op!

Goed zo! That’s the spirit! Heel fijn dat je er zo over denkt, want je moet het namelijk ook zelf doen! Maar als je iets doet, moet je wel het juiste én in de voor jou goede richting doen. En juist daar zit het em vaak; Je probeert je problemen wel op te lossen, maar het werkt niet of maar voor even, de ander hoort of begrijpt je niet. Je krijgt geen voet aan de grond of men vindt je lastig en neemt je niet serieus. Het is simpel, dan doe je niet het juiste om te bereiken wat je wilt bereiken. Ik help je zien waardoor jouw pogingen tot nu toe vruchteloos bleven en begeleid je om andere oplossingen te vinden die wél werken. Ik los de problemen dus niet voor je op, maar ik help je bewuster en effectiever denken en handelen. Als je meer wilt weten over mijn werkwijze, lees dan meer over mij!

Waarvoor kan ik bij een als Transformatie coach terecht?

Je kan met allerlei soorten issues of thema’s bij mij terecht. Als jij situaties wilt veranderen of zaken opgelost wil hebben, ben je bij mij aan het goede adres. Ook als je het niet weet en geen duidelijke hulpvraag hebt, maar wel rondloopt met twijfels en/of onzekerheden, kan ik je verder helpen. Het is mijn taak om orde in je gedachten en gevoelens te scheppen, zodat de hulpvraag helder wordt en wij samen hiermee aan de slag kunnen. Ik ga er vanuit dat jij het beste uit jezelf wilt halen. Wat ik doe is je uitdagen buiten je bekende kaders te denken en te handelen. Ik help je reflecteren op jezelf en jouw situatie, waarbij ik je stap voor stap ondersteun en begeleid. Een proces dat verheldert, verfrist, uitdaagt en soms confronteert. Jij bepaalt natuurlijk zelf welke stappen je wilt zetten om je doel te bereiken. Wil je weten of dit iets voor jou is?

Coaching? Is dat iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Transformatie Coaching is een combinatie van coaching en therapie. Door middel van verschillende gesprekstechnieken en oefeningen help ik je om je situatie helder te krijgen. Dat is belangrijk om te begrijpen wat er in een situatie gebeurt en welke rol jij hierin speelt. Want alleen als je dat kan zien en begrijpt, kan je er iets mee. Verder kan je mij alles vragen of er meer over lezen bij meer over mij. Open en eerlijke communicatie vind ik erg belangrijk en daarbij geef ik je graag praktische tips en een gestructureerde aanpak. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en welke stappen je onderneemt om je doelen te bereiken. Bij alles wat ik doe geef ik uitleg, zodat je weet waar je aan begint. Niks zweverigs aan dus.

Wat onderscheid een Transformatie coach van een andere coach?

Goeie vraag! Wat ik vaak van mijn coachees terugkrijg is dat zij zich nu pas écht geholpen voelen, ook na jarenlange sessies bij een psycholoog. “Het voelt completer,” zeggen zij. Ik begrijp wat zij bedoelen. Het voelt voor hen completer omdat ik het verband leggetussen mentale-, fysieke-, emotionele- en spirituele niveaus. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Het verschil zit hem in mijn holistische werkwijze; een combinatie van coaching én therapie.

bottom of page