top of page
487A3080.jpg

Je bent toe aan verandering...

Maak tijd en ruimte voor jezelf,

je bent het waard!

Als Transformatie Coach help ik je tijdens je zoektocht naar wie je daadwerkelijk bent! Kies voor een van mijn lifechanging coachtrajecten waarin ik je handvatten meegeef om zelf verder stappen te gaan zetten, waarin je nieuwe inzichten verkrijgt en compleet jezelf mag voelen en zijn. 

Herken je je in het volgende...?

Je zit niet lekker in je vel, het voelt alsof je in een vicieuze cirkel zit waar je niet uit kan stappen,
je bent je er
bewust van maar je vindt het moeilijk om actie te ondernemen en keuzes te maken, je hebt een negatief zelfbeeld en cijfert jezelf vaak weg, hierdoor heb je het gevoel dat je steeds verder afwijkt van je levenspad en je bent op zoek
naar zingeving...

Je hebt het vast geprobeerd. In deze tijd van zelfhulpboeken, eindeloze online tips op social media, opbeurende quotes en het dagelijks opzeggen van positieve affirmaties, is er geen tekort aan zelfhulpbronnen. En laten we die goedbedoelde adviezen van liefhebbende mensen om je heen niet vergeten. Je hebt geworsteld met de vraag wie je nu werkelijk bent. Soms lijkt het alsof je stukjes van jezelf verloren hebt in de chaos van het moderne leven

Maar stel je eens voor...

Stel je voor dat er een manier is om door de ruis van alle goedbedoelde adviezen heen te breken. Een manier om écht contact te maken met je innerlijke zelf, met dat authentieke deel van jou dat soms begraven lijkt onder de verwachtingen van anderen en de druk om aan bepaalde normen te voldoen.

Dit is waar Transformatie Coaching om de hoek komt kijken

Bij JoycedeNooijer Coaching begrijp ik dat elk individu uniek is, met hun eigen verhaal, dromen en uitdagingen. Daarom geloof ik niet in one-size-fits-all oplossingen. Ik geloof in het ontgrendelen van jouw potentieel door middel van de krachtige methodologieën van Transformatie Coaching.

Awareness is the beginning of your transformation process...

Wat kun je verwachten van mijn Transformatie Coaching?

Mijn benadering rust op vijf sterke pijlers, DE VIJF PILAREN VAN TRANSFORMATIE:

1. De eerste en meest essentiële pilaar is ZELFBEWUSTZIJN. Het begint met het inzicht in wie je werkelijk bent, wat je waarden en overtuigingen zijn en hoe je denkpatronen je gedrag beïnvloeden. Je gaat diep naar binnen kijken, om je bewust te worden van je eigen innerlijke wereld en te begrijpen waarom je reageert zoals je doet. 

Dit vormt de basis voor verdere GROEI!

2. Echte transformatie begint met het omarmen van jezelf zoals je bent, inclusief al je sterke en minder sterke punten.

Je gaat werken aan het loslaten van je innerlijke criticus en het cultiveren van ZELFACCEPTATIE & ZELFLIEFDE.

Dit stelt je in staat om vanuit een positieve mindset aan je doelen te werken en zelfs tegenslagen als leerervaringen te zien.

 

3. Heldere DOELEN zijn de richtingaanwijzers voor persoonlijke groei. Samen gaan we aan de slag om heldere, inspirerende en realistische doelen te stellen die je uitdagen om buiten je comfortzone te treden. Deze doelen fungeren als een kompas en helpen je gericht actie te ondernemen om je gewenste resultaten te bereiken.

 

4. Het maken van BEWUSTE KEUZES is een krachtig hulpmiddel voor transformatie.

Als coach moedig ik mijn coachees aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun beslissingen en acties.

Samen werken we aan het vergroten van hun vermogen om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met hun

doelen en waarden.

 

5. Het NEMEN VAN ACTIE is de brug tussen dromen en realiteit. Je gaat concrete stappen identificeren en zetten richting je doelen. Door regelmatig in te checken en verantwoording af te leggen, zorgt ervoor dat je consistent vooruitgang boekt en obstakels overwint.

Ik ga met jou naar de diepteNaar de echte kern!

Ben je klaar om je ware zelf te ontdekken en je leven op een diepgaande manier te transformeren? Laten we samen deze reis beginnen en die stukjes van jezelf weer samenvoegen. Mijn Transformatie Coaching is afgestemd op jouw behoeften, jouw doelen en jouw unieke reis.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor jouw transformatie en een leven dat authentiek, vervuld en betekenisvol is.

Resultaat in slechts 6 sessies

Coachees die bij mij coaching volgen komen gemiddeld 6 keer, gemiddeld duren deze sessies 1 a 1,5 uur. Dat kan als jij bereid bent om open te staan voor veranderingen en inzichten omzet in acties door aan jezelf te werken. Daarin zal ik je begeleiden.

Wat kan ik verwachten?

Als je bij mij coaching volgt maak ik gebruik van systemisch werk, het onderbewuste (Carl Jung) en Aroma Freedom. Dit zijn effectieve technieken waarmee we snel en effectief tot de kern komen. Samen kijken we naar waar je probleem vandaan komt en gaan meteen aan de slag, zodat je weer in je kracht komt te staan en jezelf weer goed gaat voelen.

 

Als coach ben ik jouw sparringpartner en 'leraar'. De kennis die ik heb zal ik overdragen op jou zodat je het eigen heft in handen kan nemen en zelf sturing kan geven aan jouw eigen leven. Je kan van mij reflectie verwachten zodat je inzichten krijgt in wat wel voor je werkt en wat niet. Je stelt je eigen doelen op in wat je wil bereiken. En samen zoeken we naar oplossingen zodat je deze doelen ook gaat bereiken. Met als resultaat dat jij in je eigen kracht komt te staan en de regisseur bent van jouw eigen leven.

Wat ga ik leren over mijzelf?

Je leert technieken aan om je beter te voelen en weer grip op je leven te krijgen en daarmee weer in je eigen kracht te staan. Je klachten zijn grotendeels of helemaal verdwenen! Bij mij hoef je dus niet tientallen keren terug te komen.

Martin profile.png

Martin - Coachtraject The Path

"Door de sessies met Joyce heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen en wat mijn hart nu daadwerkelijk laat zingen."

Black And Grey Facebook Profile Picture (1).png

Dante - Coachprogramma Finding Balance

"Joyce heeft me de kleine dingen laten zien die ik over het hoofd zag waardoor ik nu meer mijn gevoel kan laten zien."

Hoe ga je jezelf beter leren kennen?

Bewustwording, veelal zijn we ons niet bewust waarom we op een bepaalde manier denken, doen en voelen. 90% is onbewust, wist je dat? Want pas als jij je bewust wordt hoe het bij jou werkt, kan je ook daadwerkelijk veranderen en transformeren in wie je werkelijk wilt zijn. Los van de patronen die voor jou niet werken. Nieuwe patronen ontwikkelen die wél voor jou werken en je ondersteunen in je doelen wat jij werkelijk wil in het leven, waardoor je geluk en vrijheid gaat ervaren in je persoonlijke- en werkleven.

Zelfvertrouwen en motivatie. Je ontdekt dat je, je eigen hulpbronnen al in je hebt. Je gaat ontdekken dat jij de regisseur bent van jouw eigen leven. Je leert hoe dit werkt, hoe je dit kan toepassen in je leven waardoor jij met passie, motivatie en vol zelfvertrouwen jouw leven leeft.

Positief in het leven staan met positieve emoties. Emoties zoals boosheid, angst en verdriet zijn natuurlijk heel functioneel daar waar het nodig is. Die mogen er natuurlijk ook zijn en horen nu eenmaal ook bij het leven. Daar waar ze tegen je werken en waar het niet lukt om positief te denken, ga jij leren hoe je dat wel kan doen wanneer jij dat wilt. Zodat je ook in je kracht kan blijven staan als het even niet zo lekker loopt, want ups en downs horen nu eenmaal bij het leven, en zodat jij handvaten hebt hoe je dit kan managen.

Gratis oriëntatiegesprek

Het oriëntatiegesprek is gratis zodat je makkelijker en vrijblijvend contact met mij op kan nemen. Het vindt plaats online via een beeldgesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we ook of ik wel de juiste coach voor je ben.

Hoe Ziet Jouw Transformatie Journey eruit?

Bij JoycedeNooijer Coaching begrijp ik dat het beginnen aan een coachtraject een grote stap kan zijn. Maar ik wil je geruststellen, het is een reis die we samen maken, stap voor stap, en ik ben er voor jou, de hele weg.

Stap 1: Kennismaking en Verbinding

Onze reis begint met een online oriëntatiegesprek. Hier leren we elkaar kennen en ontdekken we wat jou drijft, wat je wilt bereiken en waar je aan wilt werken. Het is een veilige ruimte waar je vrijuit kunt praten en je verhaal kunt delen en ontdekken we of wij een match zijn.

Stap 2: De vijf Pilaren van Transformatie

Na onze kennismaking duiken we dieper in jouw zelfbewustzijn. Met de vijf Pilaren van Transformatie verkennen we samen wie je werkelijk bent en welke doelen je hebt. Dit is de basis van jouw reis naar transformatie.

Stap 3: Praktische Toepassing

Onze reis gaat verder dan alleen inzicht. Ik help je om wat je leert in de praktijk te brengen, zowel in je dagelijks leven als in specifieke situaties.

Stap 4: Ondersteuning en Reflectie

Gedurende onze hele reis ben ik er om je te ondersteunen. We zullen reflecteren op je vooruitgang en eventuele uitdagingen die zich voordoen, zodat je altijd weet dat je niet alleen bent.

Stap 5: Viering van Successen

We vieren niet alleen het einddoel, maar ook alle mijlpalen onderweg. Het vieren van je successen is een belangrijk onderdeel van onze reis.

Stap 6: Een Nieuw Begin

Naarmate onze reis tot een einde komt, zul je merken dat je een vernieuwde, authentieke versie van jezelf bent geworden. Je staat sterker, vol zelfvertrouwen en klaar om het leven te omarmen.

Dus, voel jij de kriebels van opwinding om aan deze reis te beginnen? Goed nieuws, want de allereerste stap begint bij jou, en we staan klaar om je te begeleiden. Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor jouw transformatie naar een leven dat helemaal bij jou past. 

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. 

Mijn Aanbod & Tarieven

IMG_2915_edited.jpg

Vanaf Euro 125,-

INZICHTSESSIE

A Hero's Journey

In slechts 1 sessie helder krijgen waar jij nu staat en welk thema er op dit moment bij jou speelt?

487A2620_edited.jpg

Vanaf Euro 399,-

COACHPROGRAMMA

Finding Balance

Kort maar krachtig aan de slag met een thema wat bij jou speelt, spelenderwijs aanpassingen maken waar nodig om zo een evenwicht te vinden wat voor jou werkt.

487A2910_edited.jpg

Vanaf Euro 995,-

VIP COACHTRAJECT

Choose your Path

Een transformatief coachtraject waarin je gaat werken met het bewuste en onbewuste en je op zoektocht gaat naar je 'ware zelf'.

Aanbod & Tarieven PL

Zij gingen je voor...

Nina - Coachprogramma

Finding Balance

Joyce heeft een hele warme en prettige uitstraling en werkwijze.
 
Ik ben vooral erg blij met de praktische oefeningen die ik thuis kon gaan uitwerken en toepassen. Hier kan ik namelijk nog steeds een keer naar kijken indien nodig.
 
Joyce heeft mij echt verreikt als persoon en als ondernemer.

Jessica - Coachtraject

Finding Balance

Bij Joyce voelde ik mij meteen op mijn gemak. Door middel van fijne gesprekken, verschillende oefeningen en opdrachten heb ik dingen los kunnen laten en stappen durven nemen. Het mooie is dat je het uiteindelijk allemaal zelf doet, maar dat ene duwtje in de rus is soms zo nodig.
 
Dit doet Joyce door de juiste vragen te stellen en je anders te laten kijken naar dingen.

Ilona - Coachprogramma

Finding Balance

Ik vond het zo waardevol hoe opgelucht/vrolijk ik altijd weer naar huis ging. Aan alle opdrachten/oefeningen heb ik veel gehad. Ook altijd een warm ontvangst met een kopje thee, Joyce neemt rustig de tijd voor alles en dat komt ook fijn over.
Tijdens deze sessies ik veel moois heb meegekregen vooral handvatten voor mijn onzekerheid.
Joyce is een hele fijne coach, je kan zien dat ze dit met veel enthousiasme doet en ze neemt echt de tijd voor je. Ik raad het zeker aan!

Dante - Coachprogramma

Finding Balance

Mijn omgeving merkt dat ik milder geworden ben, dat ik meer gevoel laat zien. En ik heb diverse geluksmomenten ervaren die ik anders niet ervaren zou hebben.
 
Joyce heeft mij de kleine dingen laten zien die ik over het hoofd zag, maar die juist voor een blijere gemoedstoestand zorgen.

Meest Gestelde Vragen

Hoe lang duurt een  coachingstraject?

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Soms hebben we na een uur je situatie helder en soms hebben we 2 uur nodig om de sessie ‘rond’ te krijgen. Elke sessie is dus een afgerond geheel, ik hou niet van losse eindjes. Hoeveel sessies je nodig hebt hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag én jouw motivatie. Het ligt ook aan de doelstellingen die jij wilt bereiken. Na ons oriëntatiegesprek geef ik je een advies over het te volgen traject. Uiteraard bepaal jij. Wij werken samen zodat jij inefficiënte patronen gaat veranderen in mogelijkheden die wél werken. Ik help je aan de benodigde inzichten en handvatten die daarbij van belang zijn, maar succes valt of staat met het zelf implementeren en doorvoeren in je dagelijks leven. Dat heeft tijd nodig. Hoeveel tijd, dat verschilt per persoon en is weer afhankelijk van je motivatie. Je hebt alles zelf in de hand.

Transformatie coach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, want ik ga anders te werk. Tijdens een oriëntatiegesprek luister ik naar je verhaal en beoordeel of je sterk genoeg bent om een persoonlijk ontwikkeltraject aan te kunnen. Zo niet, dan verwijzen ik je naar je huisarts of psycholoog. Dat is belangrijk, omdat Lifecoaching een vorm van coaching én therapie is. Ik begeleid je om inzicht te krijgen in je huidige situatie, maar zorg tevens voor een stuk heling. Ervaringen die je in je leven hebt opgedaan, hebben verwerking nodig. Je zal merken dat dit je lichter en meer ontspannen doet voelen. Ik leer je geen trucjes, maar begeleid je stap voor stap naar meer jezelf worden. Om vooruit te komen, is terugkijken dus heel belangrijk.

Een Transformatie coach is zeker erg duur?

Vanzelfsprekend is het belangrijk om te weten wat een Life coach kost. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden moeten een paar dingen helder zijn. Life coaching is geen cursus of training, maar een ontwikkelingsproces. Daarom spreek ik over een investering. Want dat is het. Je investeert in jezelf. Een investering om jezelf beter te leren kennen, om jouw rol binnen de context van je leven beter te begrijpen én daar belangrijke keuzes in te maken. Lifecoaching is veel meer dan een goed gesprek aan de keukentafel. Lifecoaching is een samenwerking tussen ons. Waarbij het alleen zijn vruchten kan afwerpen bij onderling vertrouwen. Alles mag er zijn en elk onderwerp kan worden besproken.

Mijn problemen los ik zelf wel op!

Goed zo! That’s the spirit! Heel fijn dat je er zo over denkt, want je moet het namelijk ook zelf doen! Maar als je iets doet, moet je wel het juiste én in de voor jou goede richting doen. En juist daar zit het em vaak; Je probeert je problemen wel op te lossen, maar het werkt niet of maar voor even, de ander hoort of begrijpt je niet. Je krijgt geen voet aan de grond of men vindt je lastig en neemt je niet serieus. Het is simpel, dan doe je niet het juiste om te bereiken wat je wilt bereiken. Ik help je zien waardoor jouw pogingen tot nu toe vruchteloos bleven en begeleid je om andere oplossingen te vinden die wél werken. Ik los de problemen dus niet voor je op, maar ik help je bewuster en effectiever denken en handelen. Als je meer wilt weten over mijn werkwijze, lees dan meer over mij!

Waarvoor kan ik bij een als Transformatie coach terecht?

Je kan met allerlei soorten issues of thema’s bij mij terecht. Als jij situaties wilt veranderen of zaken opgelost wil hebben, ben je bij mij aan het goede adres. Ook als je het niet weet en geen duidelijke hulpvraag hebt, maar wel rondloopt met twijfels en/of onzekerheden, kan ik je verder helpen. Het is mijn taak om orde in je gedachten en gevoelens te scheppen, zodat de hulpvraag helder wordt en wij samen hiermee aan de slag kunnen. Ik ga er vanuit dat jij het beste uit jezelf wilt halen. Wat ik doe is je uitdagen buiten je bekende kaders te denken en te handelen. Ik help je reflecteren op jezelf en jouw situatie, waarbij ik je stap voor stap ondersteun en begeleid. Een proces dat verheldert, verfrist, uitdaagt en soms confronteert. Jij bepaalt natuurlijk zelf welke stappen je wilt zetten om je doel te bereiken. Wil je weten of dit iets voor jou is?

Coaching? Is dat iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Life coaching is een combinatie van coaching en therapie. Door middel van verschillende gesprekstechnieken en oefeningen help ik je om je situatie helder te krijgen. Dat is belangrijk om te begrijpen wat er in een situatie gebeurt en welke rol jij hierin speelt. Want alleen als je dat kan zien en begrijpt, kan je er iets mee. Verder kan je mij alles vragen of er meer over lezen bij meer over mij. Open en eerlijke communicatie vind ik erg belangrijk en daarbij geef ik je graag praktische tips en een gestructureerde aanpak. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en welke stappen je onderneemt om je doelen te bereiken. Bij alles wat ik doe geef ik uitleg, zodat je weet waar je aan begint. Niks zweverigs aan dus.

Wat onderscheid een Transformatie coach van een andere coach?

Goeie vraag! Wat ik vaak van mijn coachees terugkrijg is dat zij zich nu pas écht geholpen voelen, ook na jarenlange sessies bij een psycholoog. “Het voelt completer,” zeggen zij. Ik begrijp wat zij bedoelen. Het voelt voor hen completer omdat ik het verband leggetussen mentale-, fysieke-, emotionele- en spirituele niveaus. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Het verschil zit hem in mijn holistische werkwijze; een combinatie van coaching én therapie.

bottom of page