top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Whatsapp
Tim.png

Tim van der Lugt

Coachtraject | Hero's Quest

Ik wil graag mijn ervaring met Joyce en het coachtraject delen, omdat ik ontzettend blij ben met de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt. Allereerst wil ik zeggen dat de praktijkruimte voor mij als thuiskomen voelde. Het was een omgeving die vertrouwd en rustgevend was, wat essentieel is voor het creëren van een veilige sfeer waarin ik me open kon stellen.

In de wereld van talloze coaches sprong Joyce er voor mij uit. Ik herinner me dat ik gewoon "levenscoach" in Google intypte en haar naam naar voren kwam.

Na ons eerste online oriëntatiegesprek moest ik een tijdje nadenken, maar na wat e-mails uit een spontane actie wist ik dat Joyce de juiste coach voor mij was. Haar warmte, empathie en professionele aanpak gaven me het vertrouwen dat je me kon helpen.

Ik ben naar Joyce gekomen omdat ik worstelde met een laag zelfbeeld, constant de lat te hoog leggen, overmatig piekeren, en moeite hebben met het nemen van beslissingen.

 

Dankzij de sessies heb ik significante veranderingen ervaren. Het heeft me een enorme boost in eigenwaarde gegeven en ik heb nu een structuur waarmee ik deze zelfwaardering kan behouden. Ik heb waardevolle oefeningen geleerd en zelfs een mini-gids over zelfliefde ontvangen, waar ik heel veel aan heb gehad.

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, is om de lat realistisch te leggen. Door de groei van mijn eigenwaarde en door het bespreken van mijn gedachten en angsten met Joyce, heb ik geleerd om keuzes te maken en minder te piekeren en te overdenken. Dit heeft me een gevoel van bevrijding gegeven en ik kan nu met meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Ik wil jou, Joyce, bedanken voor je deskundige begeleiding, je geduld en je betrokkenheid tijdens onze sessies. Je hebt me geholpen om de nodige inzichten te krijgen en de tools te verwerven om mijn persoonlijke groei voort te zetten. Ik kan iedereen die op zoek is naar een life coach ten zeerste aanbevelen om contact met jou op te nemen. Het is transformerend! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

 

Tim van der Lugt

Elly 

Aroma Freedom | Aroma Freedom Technique

"De rust die Joyce nam en dat ze goed doorvroeg vond ik echt heel fijn. In mijn beleving voelde Joyce goed aan waar mijn behoefte lag."

Ilona 

Coachtraject | Hero's Quest

Ik vond het heel waardevol hoe opgelucht/vrolijk ik altijd weer naar huis ging. Aan alle opdrachten/oefeningen heb ik veel gehad.

Anoniem

Aroma Freedom | Workshop

"Het was fijn om in enkele stappen weer in contact te komen met mezelf. De geuren ondersteunden dat proces. Het nodigt uit om meer van deze technieken toe te passen. Het gaf me rust, vertrouwen en bevrijding."

Stijn

Aroma Freedom | AFT

"Het meest waardevol vond ik dat door te luisteren naar mijn gevoelens, ik tot de kern van het probleem kwam"

Vivian

Coachtraject | Hero's Journey

Het is lastig om in het kort te beschrijven wat het traject mij gebracht heeft. Ik heb er echt veel meer uitgehaald dan ik van tevoren had gehoopt. Ik merk dat ik veel meer rust ervaar in mijn dagelijkse leven, ik kijk op een andere manier naar mezelf en gun mezelf veel meer. Hierdoor ben ik meer in staat te genieten van de mensen om me heen.

Ronald

Coachtraject | Hero's Quest

Ik ben begonnen met een verbeterde versie van mezelf, zonder daarbij het standpunt van anderen uit het oog te verliezen. Maar meer vanuit mijn eigen waarden en normen gezien en hoe daar mee om te gaan of te handelen. Ik heb een ander/beter zelfbeeld gekregen, waardoor ik zaken beter kan accepteren. Daarnaast ben ik besluitvaardiger geworden, waardoor andere minder het idee hebben dat ik veel twijfel, wat in mijn ogen anders was, maar wel zo werd ervaren. Goede manier van zelfreflectie op een positieve, doch kritische, manier.

Martin

Coachtraject | EmpowerMe

Wat ik bijzonder waardeerde, was de brede kijk op coaching. In tegenstelling tot specifieke jobcoaches, erkende deze coach dat er vaak meer speelt dan alleen een zoektocht naar werk. De benadering was holistisch en ging dieper dan enkel de professionele aspecten. Daarnaast was er een open-minded houding, waardoor spiritualiteit ook een plek kreeg in het coaching proces.

 

Dankzij deze benadering kreeg ik meer inzicht in mezelf en ontdekte ik wat mijn hart echt doet zingen. Dit heeft me de mogelijkheid gegeven om gerichter op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen in zowel mijn werk als mijn leven. Kortom, een verrijkende ervaring die verder gaat dan traditionele coaching en waar ik met veel dankbaarheid op terugkijk.

Dante 

Coachtraject | Hero's Quest

"Bij Joyce voelde ik mij meteen op mijn gemak. Door verschillende oefeningen en opdrachten heb ik dingen los kunnen laten en stappen durven nemen."

Kim

Aroma Freedom | TMRT

"Ik heb een hele mooie interne reis gemaakt met hoogte en diepte punten maar voel mij zoveel lichter na mijn sessie, Emotional Freedom"

Nina

Coachtraject | Hero's Quest

"Ik was vooral erg blij met de praktische oefeningen die ik thuis kon gaan uitwerken en toepassen. Hier kan ik namelijk nog steeds een keer naar kijken indien nodig. Joyce heeft mij echt verreikt als persoon en als ondernemer."

Tim

Coachtraject | Hero's Journey

Nadat mijn relatie abrupt werd verbroken vanuit het buitenland zonder enige mogelijkheid van contact begon ik naar mezelf en de situatie te kijken. Ik wilde begrijpen hoe dit zo heeft kunnen lopen. Ik zag vervolgens dingen van mezelf die ik wilde veranderen. Daarnaast voelde ik ook een leegte. Ik wist even niet meer waar ik naar toe ging en wat mijn doel/droom was. Daar moest wat aan gebeuren. Tot ik op een dag wakker werd en het eerste woord wat in me opkwam "Lifecoach" was, toen begon ik te zoeken en uiteindelijk zijn wij met elkaar in contact gekomen en dat bleek te zijn wat ik nodig had.

Lianne

Coachtraject | Hero's Journey

Bij Joyce heb ik een lifestyle coaching traject doorlopen, welke ik iedereen aanraad om te starten! Vanaf het eerste moment heb ik me direct op mijn gemak gevoeld. Joyce straalt rust uit en stelt altijd de juiste vragen om je weer even aan het denken te zetten en stil te laten staan bij wat je nu daadwerkelijk denkt en/of voelt.

De sessies hebben mij heel veel inzichten gegeven en laten groeien als mens!

Jessica

Coachtraject | Hero's Journey

Wat een bijzondere ervaring heb ik gehad met Joyce als mijn coach! Vanaf het begin voelde ik me direct op mijn gemak. Door de fijne gesprekken, diverse oefeningen en opdrachten, kreeg ik de ruimte om dingen los te laten en moedige stappen te zetten. Het prachtige is dat je het uiteindelijk allemaal zelf doet, maar soms is dat ene duwtje in de rug zo noodzakelijk.

Joyce heeft een unieke manier om dit te bereiken door de juiste vragen te stellen en me anders te laten kijken naar situaties. Het resultaat is een gevoel van empowerment en zelfontdekking. Haar begeleiding heeft me geholpen om meer in mijn kracht te staan en vertrouwen te hebben in de stappen die ik neem. Een waardevolle reis naar persoonlijke groei, waarvoor ik Joyce enorm dankbaar ben.

bottom of page