top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Whatsapp

HET AVONTUURLIJKE, COACHTRAJECT VOOR
JONGVOLWASSENEN MET TWIJFELS EN AMBITIES

Welkom in de wereld van jongvolwassenheid, waar de ene dag voelt als een zonnige strandvakantie en de andere dag als een Netflix-binge in je pyjama. Tussen al die avonturen en chill-momenten door, kunnen jongeren tussen 18 en 24 jaar soms een beetje verdwaald raken. Op deze leeftijd kan je genieten van die nieuwe vrijheid, maar soms struikel je ook over de hindernissen van te veel feestjes, sociale druk en al die Insta-perfectie waarvan je denkt dat je eraan moet voldoen. Het is een soort 'carpe diem' meets 'help, wat moet ik met mijn leven?'

En laten we eerlijk zijn, in de huidige maatschappij lijkt het alsof je met een beetje geluk, een goede hashtag en een paar duizend volgers alles kunt bereiken. Maar wat als je die droomstudie of droombaan niet meteen vindt? Of als die perfecte Insta-feed niet echt overeenkomt met je dagelijkse realiteit?

In mijn coachtraject voor jongvolwassenen gaan we niet alleen op zoek naar antwoorden, maar ook naar de juiste vragen. Samen duiken we in de chaos van verwachtingen, twijfels en zelfontdekking. We gaan op avontuur, op zoek naar jouw pad tussen moeten en willen, durven en doen. Het draait niet om perfectie, maar om groei, plezier en vooral om te leren zijn wie je écht wilt zijn. En geloof me, dat is een reis waar zelfs Indiana Jones een puntje aan kan zuigen!

Het traject is geschikt voor jou wanneer je:

 • Worstelt met twijfels over je toekomst, studie- of carrièrekeuzes, relaties, of zelfbeeld.

 • Streeft naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en vervulling in je leven. 

 • Wilt leren om concrete doelen te stellen en praktische stappen te zetten om deze doelen te bereiken.

JoycedeNooijer Coaching betekent ontwikkeling op zowel denkniveau (IQ), emotioneel niveau (EQ) als op bewustzijnsniveau (BQ) passend bij de levensfase waarin jij je bevindt.

IQ | Denkniveau 

Op het denkniveau, oftewel het IQ-niveau, duiken we in de wereld van doelen, mogelijkheden en praktische invulling. Samen verkennen we waar jij naartoe wilt en welke concrete stappen je kunt nemen om daar te komen. Of het nu gaat om loopbaanplanning, studiekeuzes of persoonlijke doelstellingen, we werken aan het helder definiëren van je doelen en het ontwikkelen van een actieplan om ze te bereiken. Dit niveau helpt je om je gedachten te structureren en strategieën te ontwikkelen voor succes.

EQ | Emotioneel Niveau 

Op het emotionele niveau, het EQ-niveau, richten we ons op het begrijpen en beheersen van emoties. Samen verkennen we de emoties die je ervaart en onderzoeken we hoe deze emoties je kunnen beïnvloeden in je dagelijks leven en besluitvorming. We werken aan zelfmanagementtechnieken en zelfsturende vaardigheden om met deze emoties om te gaan op een gezonde en constructieve manier. Dit niveau helpt je om emotioneel veerkrachtiger te worden en effectiever te functioneren, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

BQ | Bewustzijnsniveau 

Op het bewustzijnsniveau, het BQ-niveau, gaan we dieper in op zelfreflectie, bewustwording en persoonlijke groei. We onderzoeken je overtuigingen, waarden en levensdoelen, en verkennen hoe deze je keuzes en gedrag beïnvloeden. Door bewustwording te vergroten en oude patronen te doorbreken, streven we ernaar om meer in lijn te komen met je authentieke zelf en een dieper gevoel van vervulling te bereiken. Dit niveau helpt je om jezelf beter te begrijpen en te groeien als individu.

WAT IK VAN JOU VERWACHT

01. Openheid en Eerlijkheid

Ik verwacht dat je open staat voor het delen van je gedachten, gevoelens en ervaringen. Dit helpt bij het opbouwen van een vertrouwensband en maakt effectieve coaching mogelijk.

02. Bereidheid tot Verandering

Ik verwacht dat je gemotiveerd bent om jezelf te werken en bereid bent om veranderingen aan te brengen in je denken, gedrag en levensstijl. Dit vereist een zekere mate van zelfreflectie en een verlangen naar groei.

03. Actieve Participatie

Ik verwacht dat je actief deelneemt aan het coachingsproces, inclusief het stellen van doelen, het voltooien van opdrachten en het geven van feedback. Een actieve houding vergroot de effectiviteit van de coaching en draagt bij aan het behalen van de gewenste resultaten.

Tim.png

Tim van der Lugt

Coachtraject | Hero's Quest

Ik wil graag mijn ervaring met Joyce en het coachtraject delen, omdat ik ontzettend blij ben met de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt. Allereerst wil ik zeggen dat de praktijkruimte voor mij als thuiskomen voelde. Het was een omgeving die vertrouwd en rustgevend was, wat essentieel is voor het creëren van een veilige sfeer waarin ik me open kon stellen.

In de wereld van talloze coaches sprong Joyce er voor mij uit. Ik herinner me dat ik gewoon "levenscoach" in Google intypte en haar naam naar voren kwam.

Na ons eerste online oriëntatiegesprek moest ik een tijdje nadenken, maar na wat e-mails uit een spontane actie wist ik dat Joyce de juiste coach voor mij was. Haar warmte, empathie en professionele aanpak gaven me het vertrouwen dat je me kon helpen.

Ik ben naar Joyce gekomen omdat ik worstelde met een laag zelfbeeld, constant de lat te hoog leggen, overmatig piekeren, en moeite hebben met het nemen van beslissingen.

 

Dankzij de sessies heb ik significante veranderingen ervaren. Het heeft me een enorme boost in eigenwaarde gegeven en ik heb nu een structuur waarmee ik deze zelfwaardering kan behouden. Ik heb waardevolle oefeningen geleerd en zelfs een mini-gids over zelfliefde ontvangen, waar ik heel veel aan heb gehad.

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, is om de lat realistisch te leggen. Door de groei van mijn eigenwaarde en door het bespreken van mijn gedachten en angsten met Joyce, heb ik geleerd om keuzes te maken en minder te piekeren en te overdenken. Dit heeft me een gevoel van bevrijding gegeven en ik kan nu met meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Ik wil jou, Joyce, bedanken voor je deskundige begeleiding, je geduld en je betrokkenheid tijdens onze sessies. Je hebt me geholpen om de nodige inzichten te krijgen en de tools te verwerven om mijn persoonlijke groei voort te zetten. Ik kan iedereen die op zoek is naar een life coach ten zeerste aanbevelen om contact met jou op te nemen. Het is transformerend! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

 

Tim van der Lugt

THE SECRET OF MAKING PROGRESS IS TO GET STARTED

DiscoverYou Quest

het coachtraject voor Jongvolwassenen

 • Elk traject start met een vrijblijvend oriëntatiegesprek

 • Je krijgt altijd een duidelijke offerte voordat je start

 • 6 Een-op-een coaching sessies van 1 uur 

 • Elke 2 tot 3 weken een sessie

 • Elke 2 tot 3 weken thuisopdrachten en reflectievragen

 • Toegang tot je eigen online cliëntomgeving

 • Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de uitkomst van het oriëntatiegesprek kan ik het traject uitbreiden en/of aanpassen aan je persoonlijke wensen en behoeften

 • Eindevaluatiegesprek na afronding om zeker te zijn dat we er alles uitgehaald hebben

Duur: 3 tot 4 maanden

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering vanaf: Euro 995,- excl. BTW*

bottom of page