top of page

A Hero's Journey

Het is goed om af en toe even stil te staan bij waar je nu bent en waar je vandaan komt. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe?

 

Dit kunnen wij samen helder gaan krijgen voor je met mijn inzichtsessie 'A HERO'S JOURNEY', waarin we gaan werken met je onbewuste. Werken met het onbewuste heeft mij altijd gefascineerd. De antwoorden op al onze vragen zijn reeds in ons aanwezig, we moeten alleen wel op de juiste manier met het onbewuste communiceren. Om jou toegang tot het bewustzijnsveld te laten krijgen, maak ik gebruik van de coachingsmethode 'DE REIS VAN DE HELD', ontwikkeld door Anne Pauen. In De Reis van de Held gaat een held of heldin op weg, verkrijgt inzichten en moet allerlei beproevingen doorstaan voordat hij/zij ingewijd kan worden in het grote mysterie van ons bestaan.

De filosofische vraag naar wie we ten diepste zijn en wat het daadwerkelijke doel van ons leven is, boeit mij al mijn hele leven. Tijdens mijn coachopleiding ben ik geïnspireerd door de dieptepsychologie van C.G. Jung. De reis van de Held is ontwikkeld door Anne Pauen en is gebaseerd op de dieptepsychologie van Carl Gustav Jung en de oud Indiase Vedanta filosofie. Beiden stellen het thema bewustzijnsontwikkeling centraal. Jung noemt dit proces individuatie. Een proces waarbij een mens wordt wie hij bedoeld was om te zijn. De Vedanta zegt hierover: “de daadwerkelijke bedoeling van ons leven is het verwerven van Zelfkennis.”

We hebben allemaal vragen over wie we nu daadwerkelijk zijn en wat ons levensdoel is, het grote raadsel van ons bestaan. Wie zijn we ten diepste als we ons ontdoen van alle maskers, waarom zijn we hier? Zelfkennis verwerven gaat verder dan het kennen van onze eigenschappen, valkuilen of talenten. Het is het daadwerkelijke doel van ons leven zodat we kunnen begrijpen wat we hier komen doen.

 

Zelfkennis gaat over het (ver)kennen van onze innerlijke wereld!

 

Tijdens mijn inzichtsessies ga je op weg naar zelfkennis, De Reis van de Held Methode maakt thema's zichtbaar waar je onbewust op dat moment mee bezig bent, het resultaat is altijd verassend, vaak confronterend, maar herkenning en erkenning waardoor het als authentiek en zeer overtuigend wordt ervaren. De inzichtsessie gebruik ik ook ter verdieping van een reeds bekend thema, dus kan ook prima worden ingezet om je wat meer inzicht te geven in je huidige situatie.

Het doel van deze Reis is te ervaren wie we ten diepste zijn en hoe wij in relatie staan tot de wereld om ons heen. 

De inzichtsessie laat je het natuurlijke proces van bewustzijnsontwikkeling beleven door middel van 22 archetypen. Archetypen vertegenwoordigen algemeen menselijke thema’s, gebeurtenissen en rollen. Via beeldtaal word je uitgenodigd om het archetypische niveau te verkennen, dat onder de oppervlakte ligt van je ervaring. Je trekt een kaart waar je bovenop gaat staan. Daarna voel je in je lichaam wat je waarneemt. Vaak komt er vanzelf een thema bovendrijven, soms zonder dat je je er bewust van bent. Je hebt snel datgene te pakken waar het werkelijk over gaat. Als je onbewuste thema’s bewust maakt en koppelt aan de situatie, kom je tot nieuwe inzichten. Ik leg het eigenaarschap bij jou en stuur je bij. Daarmee wordt een krachtig transformatieproces in gang gezet!

Door met het onbewuste te werken maakt de inzichtsessie zeer authentiek zichtbaar waar je staat en wat op dit moment het daadwerkelijke thema is. Deze inzichtsessie helpt je om naar binnen te keren en antwoorden te vinden. Omdat afbeeldingen iets in je oproepen wat per definitie authentiek is en uit jou komt, vind ik het een prachtig coachinstrument. Iets in de buitenwereld refereert aan je binnenwereld. Soms kun je het niet verklaren, maar betekent een afbeelding toch iets voor je. Werken met archetypen die tot onze verbeelding spreken en derhalve ook toegang geven tot diepere bewustzijnslagen, dat doet iets met mij en ook met mijn Coachees.

Wil jij dit zelf ervaren, meer inzicht krijgen in een huidige situatie en weten waar jij nu staat op het moment? plan dan een oriëntatiegesprek in vrijblijvend en kosteloos voor al je vragen!

Je voelt de behoefte om...

In slechts 1 sessie helder krijgen waar jij nu staat en welk thema er op dit moment bij jou speelt?

Wat gaat deze Inzichtsessie je brengen?

  • Het vorm geven van je bewustwordingsproces in je dagelijks leven, zowel privé als ook op je werk.

  • Je verlangen ontdekken is in je eigen proces naar geluk en een zinvol bestaan

  • Toegang tot diepere bewustzijnslagen

  • Werken op een praktische en toegankelijke manier met je onbewuste

  • Spontane inzichten

  • Een authentieke ervaring!

Inzichtsessie

Individuele Coachsessie

  • Online oriëntatiegesprek

  • 1 inzichtsessie a 90 minuten

  • Handvatten op zelf een volgende stap te gaan zetten

Duur: 90 minuten 

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 125,- incl. BTW (Particulier)

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page