top of page

Heal yourself with Emotional Freedom

THE MEMORY RESOLUTION TECHNIQUE

The Memory Resolution Technique (TMRT)

Deze techniek richt zich op het loslaten van pijnlijke emoties en herinneringen uit het verleden. Misschien is er iets gebeurd in het verleden waar je een vervelende herinnering aan over hebt gehouden. Je werd boos, verdrietig of je schrok. En de emotie bij deze gebeurtenis heeft zich vastgezet in je geheugen. Natuurlijk kun je deze emoties parkeren, maar ze komen een keer terug. En waarschijnlijk op een moment dat je het niet verwacht.

 

Met The Memory Resolution Technique kun je de emotionele trigger van deze herinnering verminderen of zelfs helemaal loslaten. De negatieve emoties verdwijnen door het inhaleren van essentiële oliën en je te richten op de herinnering. Het limbisch systeem is de sleutel, want daar ontstaan ​​de primitieve benadering/vermijding van veilige/onveilige gevoelens.

5 redenen waarom jij een Memory Resolution Technique coachsessie zou moeten boeken:​

 • Je bent verdrietig, somber of depressief.

 • Je hebt geen zelfvertrouwen.

 • Je hebt in het verleden verontrustende gebeurtenissen meegemaakt die je nog steeds van streek maken als je eraan denkt.

 • Je bent niet in staat om liefde te geven of te ontvangen.

 • Je schaamt je voor dingen die je in het verleden hebt gedaan.

 • Je hebt spijt of wroeging over beslissingen of acties uit het verleden.

Mijn cliënten ervaren dit als zeer kalmerend, zelfs als de herinneringen die ze verwerken zeer pijnlijk zijn. Ik heb gemerkt dat proces net zo goed werkt bij mensen bij wie de herinneringen niet ontwricht zijn maar toch verstorend en verwarrend.

487A2542.jpg

"Feel the feeling but don't become the emotion"
Witness it. Allow it. Release it.

Laat los wat je niet meer dient!

Een van de voordelen van het gebruik van etherische oliën bij het ontrafelen van een stressvolle geheugensamenstelling is dat uit onderzoek is gebleken dat veel etherische oliën een kalmerende werking hebben. Daardoor worden tijdens het verwerkingsproces de emoties meteen tot rust gebracht. Bovendien kunnen sommige geuren positieve associaties teweegbrengen. Zo kan bijvoorbeeld een bloemige geur kalmeren omdat het herinneringen oproept van mooie bloemen, en een dennengeur kan je het gevoel geven dat je in de bergen bent.

Omdat herinneringen en de betekenissen die we er aan verbinden worden opgeslagen in ons mentale archiefsysteem kunnen we ze herzien en kunnen we onze reactie erop op een aantal belangrijke manieren veranderen.

De eerste stap bij The Memory Resolution Technique is om alle aspecten van de geheugensamenstelling te verzamelen.

Die aspecten zijn:

 1. Het beeld of de "foto" van wat er is gebeurd

 2. Het gevoel dat je bij die visualisatie hebt

 3. Waar je het in je lichaam voelt

 4. De negatieve gedachte die bij het beeld hoort

 5. Overige details die je met het beeld associeert

Tijdens de sessie doorlopen we samen 3 stappen, als we deze stappen doorlopen hebben ga je voelen hoe het nu met je is. Hoe is je houding ten opzichte van het oorspronkelijke beeld, hoe is je zelfbeeld en hoe ziet je beeld van de wereld eruit. Meestal is er een substantiële verandering en een vernieuwd beeld van hoe je je leven op een opener en een vrijere manier kunt voortzetten.

De meeste cliënten ervaren direct een verbetering, maar als de herinneringen je toch nog negatief beïnvloeden wacht het dan even af. Ik raad ook altijd aan om heel veel water te drinken na een sessie om zo alle negatieve energie uit je lichaam te laten verdwijnen, het kan zijn dat je de dag(en) erna er nog wat van merkt, zoals moeheid, humeurig, hoofdpijn. Dit hoort er allemaal bij, je hebt je geheugensamenstelling ofwel je brein geherprogrammeerd dit kost aardig wat energie.

Soms hebben veranderingen even tijd nodig om te integreren voordat een volgende laag van stressvolle gebeurtenissen klaar is om helemaal losgelaten te worden. Deze sessies zijn best intens en begeleid ik ook alleen 1:1 op locatie, deze sessies bied ik niet online aan.

Is dit wat jij nodig hebt, loop jij tegen emoties en herinneringen aan van een vervelende gebeurtenis in het verleden? Check mijn aanbod & tarieven hieronder voor meer informatie en boek je sessie!

Voor wie is deze sessie?

 

 • Als je een emotionele trigger van een herinnering wilt verminderen of zelfs helemaal loslaten

 • Als je naar het verleden wilt kunnen kijken en het er kunnen laten zijn, om zo meer in het hier en nu te leven

 • Als je last hebt van een specifieke herinnering met een negatieve lading en deze je tegen houdt

 • Als je minder of zelfs niet geniet van het leven en daar zou je graag verandering in zien

Wat gaat The Memory Resolution Technique je brengen?

 • Gevoelens die verzachten

 • Herinneringen die emotioneel minder lading krijgen

 • Een volgende keer kun je terugdenken aan deze herinnering zonder dat je brein direct in de vecht-vlucht-bevriesstand springt

 • De geur van de etherische oliën zorgen ervoor dat je ontwikkeling diepgaand en blijvend positief is

TMRT info

The Memory Resolution Technique

TMRT Coachsessie

 • Online oriëntatiegesprek

 • Begeleiding en coaching tijdens The Memory Resolution Technique sessie a 90 minuten 

 • Benodigde 100% pure etherische oliën

 • Follow up per email of whatsapp

Duur: 1,5 uur

(Op locatie in mijn praktijk in Yogastudio NJOYoga te Spijkenisse)

Investering: Euro 125,- incl. BTW

* Bij afname van meerdere sessies informeer naar de pakketprijzen

Plan je gratis oriëntatiegesprek 

bottom of page