top of page

Workshop 'Heal Your Heart Ritual'

Eindelijk is het zover, mijn eerste workshop is gereed! Ik wist dat ik wilde coachen, luisteren, vragen stellen en verdiepen in de persoon zelf zit van nature in mij. Dit is mijn passie die ik gevonden heb en waar ik mijn voldoening uit haal. Maar ik wilde niet alleen maar 'coachen' ik was op zoek naar iets unieks, iets waarmee ik zingeving en bewustwording kon samenbrengen met het verwerken en loslaten van herinneringen, emoties en patronen.


Ik had dus mijn vaardigheden luisteren, vragen stellen en verdiepen in de persoon die ik van nature in mij heb en verder heb ontwikkeld tijdens mijn coachopleiding, welke ik aangevuld heb met de mooie methode's van Aroma Freedom die zicht richten op de emotie, lichaamsbewustzijn en herinneringen/gedachten. Toen bedacht ik mij hoe mooi zou het zijn om dat te combineren met intuïtief en creatief vormgeven aan je verbeelding.


Toen leidde dit alles mij tot het volgende idee, een Workshop! Waarom niet al deze mooie technieken creatief samenbrengen om zo herinneringen, emoties en patronen te kunnen los laten en deze daarna ook daadwerkelijk te verankeren tot een symbool. Een symbool als herinnering aan wat je hebt overwonnen, hebt verwerkt en onderdeel kan laten zijn van je leven in plaats van het weg te stoppen. Dat je het er kan laten zijn, het kan accepteren en zonder oordeel kan waarnemen. Om je hart te laten genezen. Tijdens deze workshop gebruik je alle zes zintuigen, waarbij het fysieke lichaam en de geest voornamelijk aan bod komen.


Waar bestaat deze workshop uit, de workshop begint met een TMRT sessie, je gaat werken met een herinnering waar je last van hebt. Vaak zit er een emotionele lading verbonden aan de herinnering. Tijdens het proces van de TMRT sessie ga je de intensiteit van de emotionele lading zoveel mogelijk terugbrengen en de herinnering zoveel mogelijk loslaten. Wanneer je de herinnering zoveel mogelijk losgelaten hebt ga je je verbinden met je diepste ik om tot je kern te komen en ga je een positief en sterk beeld neerzetten om zo het beste van jezelf tot leven te brengen!


The Art of repairing your Heart to Wholeness.


Na de TMRT sessie ga je creatief aan de slag met je eigen 'Kintsugi ceramic heart'. Met dit hartritueel ga je op een creatieve, hands-on en symbolische manier verbinding maken met je hart. Het nodigt uit om na de TMRT sessie je pijn (hoe groot of klein ook) te voelen, te omarmen en los te laten, om zo ook het positieve en sterke beeld wat je gevormd hebt aan het einde van de TMRT sessie extra kracht bij te zetten. Je zult een belichaamde verbeelding van je hartproces ervaren. Terwijl we 'Kintsugi' doen op ons 'ceramic heart' doen we ook Kintsugi op onszelf!A Japanese Philosophy


Kintsugi is de Japanse kunst van het repareren van gebroken aardewerk met lijm,

bestrooid of gemengd met poedervormig goud. De Kintsugi filosofie beschouwt de breuk en de reparatie van een object als onderdeel van het leven, in plaats van als iets om het te verhullen ervan. Als filosofie is Kintsugi vergelijkbaar met de Japanse filosofie van het omarmen van de tekortkomingen of onvolmaaktheden in het leven. Volgens deze prachtige filosofie houden we een object altijd in de buurt, zelfs nadat het is gebroken, waarbij de barsten worden gerepareerd en worden benadrukt als een gewone levensgebeurtenis en dan dat het niet het einde of het nut van het object betekend op het moment van beschadiging of breuk. De kunst van Kintsugi is helen. Onze geest en ons hart genezen van de gebeurtenis en transformeren naar iets groters.

Wat is inclusief?

  • Thee en zoetigheid (vegan optioneel)

  • TMRT sessie en oliën

  • The Healing Heart Kit (ceramic heart, lijm kit met poedervormig goud verpakt in Perzische boqche fabric (100% biologisch katoen) wat je nodig hebt voor het ritueel.

  • Toegang tot de RESETmindfully besloten Facebook community

Duur: 2 tot 2,5 uur

Investering: Euro 135,-

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page